Alles in 1 met Spotify

Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk je internet, televisie en telefonie in één keer regelen met een alles in 1 pakket. Vrijwel alle providers bieden dit aan. Je internet, televisie en telefonie is dan in één keer geregeld met slechts één abonnement. Dit is vaak een stuk goedkoper dan wanneer je alles los afsluit. Daarnaast is het erg handig dat je alles bij één provider hebt en dus ook meteen alles kunt regelen en betalen. Er zijn echter ook handige extraatjes die je erbij kunt bestellen. Zo kun je ook een alles in 1 abonnement afsluiten en daar dan Spotify bij kopen. Je kunt dan op een voordelige manier via je provider naar Spotify luisteren in plaats van dat je zelf een abonnement hierbij afsluit.

Prijsoverzicht

Luister je vaak muziek? Dan heb je vast weleens van Spotify gehoord of zelfs gebruikt. Dit is een online streaming service waarbij je naar muziek kunt luisteren. Ook kun je naar podcasts luisteren of naar de radio. Spotify is een app die je kunt downloaden op je smartphone, tablet, computer of televisie. Dit zijn allemaal toestellen die je ook gebruikt bij je alles in 1 pakket. Je kunt gewoon gratis een account aanmaken bij Spotify en genieten van alle muziek die ze aanbieden. Echter kun je er ook voor kiezen om een Premium account te nemen. Dit kan al vanaf €9,99 per maand en dan kun je waar je ook bent muziek downloaden en al je favoriete nummers luisteren, ook wanneer je geen internetverbinding hebt. Daarnaast heb je geen last van advertenties die tussen de nummers voorbij komen waardoor je onafgebroken kunt genieten van je muziek. Daarnaast kun je ook nog eens onbeperkt nummers overslaan, iets wat niet kan met een gratis account.


Spotify via KPNSpotify via TelfortSpotify via XS4ALL
Prijs per maand€8,99€9,99€9,99

Bij elke provider zijn er verschillende opties mogelijk qua Spotify toevoegen aan je alles in 1 pakket. Bij Telfort bijvoorbeeld kun je alleen maar Spotify Premium toevoegen aan je bundel waarbij je maar één account kunt gebruiken. Het is dan dus niet mogelijk om Spotify for Family te activeren via Telfort. Bij KPN kun je echter wel meerdere accounts gebruiken. Je kunt dan kiezen voor Spotify Premium met één account voor €9,99 per maand of voor Spotify Family voor €14,99 per maand. Je kunt dan zes accounts aanmaken op een adres en alles komt dan op één factuur te staan. Al deze accounts hebben dan allemaal dezelfde opties als een Premium accounts van Spotify.

Voordelen alles in 1 met SpotifyNadelen alles in 1 met Spotify
Het voordeel van een alles in 1 bundel met Spotify is dat je nog een abonnement minder los hebt lopen. Het is natuurlijk het fijnste om zoveel mogelijk mogelijk abonnementen via één lijn te laten lopen. Daarbij komt ook dat je soms met een korting gebruik kunt maken van Spotify, waardoor je dus elke maand iets goedkoper uit bent.Een nadeel van alles in 1 met Spotify is dat je niet bij elke provider even veel opties hebt. Soms kun je alleen maar gebruik maken van een Spotify Premium account en niet van Spotify Family. Je hebt dus niet altijd zoveel opties als dat je hebt wanneer je een abonnement los bij Spotify afsluit.

Goed om te weten

Het is belangrijk om je te realiseren dat de opties van Spotify via een alles in 1 pakket soms anders zijn dan wanneer je een account los bij Spotify hebt. Zo kun je bijvoorbeeld bij KPN geen Spotify Family aanvragen wanneer je een ouder pakket hebt. Je moet dan vaak upgraden naar een KPN Internet en TV pakket en dan kun je Spotify Family aanvragen. Wanneer je KPN Alles in 1 hebt, kun je echter gewoon Spotify Premium aanvragen. Daarnaast zijn er ook providers waarbij het niet mogelijk is om een Spotify abonnement af te sluiten. Bij T-Mobile is dit bijvoorbeeld zo het geval. Zij maken geen gebruik van Spotify, maar van een andere muziek streamingdienst.

Ook zijn er regelmatig acties waarbij je gratis of met een fijne korting een Spotify Premium account krijgt wanneer je een alles in 1 pakket afsluit. Let hier dus op wanneer je op zoek gaat naar een nieuw alles in 1 abonnement, want dit kan je een hoop geld schelen. Het is namelijk zonde om elke maand te betalen voor een abonnement terwijl je het ook gratis of met een korting kunt krijgen. Vraag ook altijd wat de mogelijkheden zijn aan een medewerker, wie weet kun jij op deze manier goedkoper of zelfs gratis aan een Spotify Premium abonnement komen. Elke provider heeft namelijk zo zijn eigen acties en regels als het gaat om een Spotify account bij je alles in 1 pakket.

Bij de meeste providers kun je Spotify maandelijks stopzetten. Het fijne hieraan is dat je dus nergens aan vast zit. Ook kun je bij bijvoorbeeld XS4ALL elke maand wisselen tussen Spotify Premium en Spotify Family. Op deze manier kun je allebei de abonnementen testen en er zo achter komen wat jij het fijnste vindt. Heb je altijd Spotify Premium gehad, maar wil je om een bepaalde reden toch Spotify Family eens een maandje uittesten, dan is dit op deze manier geen probleem. Ga je met wat vrienden samenwonen, dan is het uiteraard ook voordeliger om dan te kiezen voor Spotify Family.

Tips om geld te besparen

Iets wat providers doen om klanten te lokken wat heel fijn is, is korting geven. Zo ben je dan bijvoorbeeld de eerste paar jaar goedkoper uit waardoor je veel kosten kunt besparen. Daarnaast is het erg belangrijk om verschillende providers met elkaar te vergelijken. Zo hebben namelijk alle providers hun eigen prijzen. Door deze goed met elkaar te vergelijken en te kijken naar wat precies jouw wensen zijn, kun je zo het abonnement kiezen dat het beste bij jou past en dus goed bij jou aansluit. Op deze pagina kun je verschillende providers met elkaar vergelijken zodat je de beste deal kunt scoren.

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen …

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers …

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke …

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds …

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna …