Informatie en advies over alles in 1 pakketten
Vergelijk gratis alles in 1

Ben je op zoek naar een efficiënte geldbesparing door over te gaan op alles in 1? Hiermee krijg je TV, bellen én internet in één pakket en dat kan je veel geld besparen, dan wel opleveren. Je regelt dan namelijk al je diensten bij dezelfde provider en die beloont je vervolgens met een aantrekkelijke prijs of een incentive in de vorm van uitbreidingen of cadeaus. Mocht je aan het eind van iedere contractperiode overstappen op een ander pakket met alles in 1, dan kan je met gemak tientallen euro’s per jaar ‘verdienen’. Wat zijn de grootste voordelen van alles in 1 vergelijken?

Alle providers overzichtelijk op een rij

Met alles in 1 kan je alle providers van TV, bellen en internet in één handig overzicht beoordelen. Daarmee kan je zowel jouw beste keuze gemakkelijker bepalen en tevens geld over houden om andere leuke dingen te doen. Providers willen het liefst zoveel mogelijk klanten en daarom zijn ze bereid om jou met deze alles in 1-pakketten aantrekkelijke aanbiedingen te doen. Aanbiedingen die providers hanteren kunnen op de korte of lange termijn worden uitgedeeld aan nieuwe klanten. Heb je bijvoorbeeld al eens gemerkt dat je als vaste klant zelden de voordelen van een alles in 1 pakket krijgt, maar als potentiële nieuwe klant om je oren wordt geslagen met aanbiedingen? Juist daarom is het aantrekkelijk om aan het einde van iedere contractperiode verder te kijken en online is dat erg eenvoudig.

Wat zijn de voordelen?

Alles in 1 is dus TV, bellen én internet in één pakket en overgaan op deze pakketten kan je fraaie voordelen opleveren;

  • Het gaat je geld besparen: Meerdere producten in één pakket zorgt uiteraard voor een lagere prijs dan alle producten los van elkaar. Dit is duidelijk te merken in je vaste maandelijkse lasten.
  • Minder losse rekeningen: Je hebt al zoveel vaste lasten en los van elkaar de rekeningen betalen zorgt voor veel stress en een onoverzichtelijk geheel. Door al je diensten bij elkaar in één pakket aan te schaffen, zorg je dat je minder tijd en moeite kwijt bent aan het overzichtelijk houden van diverse abonnementen; je hebt nu alles in 1.
  • Korting of extra’s: Het derde voordeel hangt samen met het eerste voordeel van een alles in 1 pakket. Je hoeft voor één pakket minder te betalen, omdat je bij één provider al je diensten aansluit. Providers belonen je vervolgens in de vorm van een aardige korting op je vaste lasten óf met leuke extra’s. Die extra’s kunnen interessante zenders zijn die je binnen je pakket kunt ontvangen.
  • Communicatie via één partij: Vragen over al je diensten kan je vanaf nu stellen op één vast nummer. Alle communicatie verloopt met één partij en dat is wel zo betrouwbaar.

Een pakket op maat

Providers maken gebruik van meerdere pakketten voor TV, bellen en internet. Zo heb jij meer keuze uit welk alles in 1 pakket het beste bij jou past. Wil je wat minder internet en wat meer televisie? Dat is bij de meeste providers en alles in 1 pakketten geen probleem. Zo betaal je niet onnodig veel voor iets waar je zelden gebruik van maakt. Bij een provider kan je daarom kiezen uit een verschillend aantal zenders, diverse download snelheden voor het internet, gratis zenders én pakket snelheid in de vorm van Mbps.

 

Hoe ziet een alles in 1 pakket eruit?

Ben je ook van plan over te stappen op een (nieuw) alles in 1 pakket? Dan is het handig om alleen rekening te hoeven houden met de belangrijkste elementen binnen zo’n pakket. Waar kunnen de verschillen in prijs in zitten en waar heb ik het meeste behoefte aan? Door online goed te vergelijken kan jij het beste alles in 1 pakket vinden.

Welke providers zijn er? Soorten verbindingen Soorten internet snelheid

(Mbps)

Aanbod van televisie Telefoon verbinding in huis
Ziggo, Tele2, T-Mobile, XS4All, Telfort, Stipte, Delta, KPN, NLEx, Canal Digital, Caiway, Youfone en Online.nl – ADSL

 

-Glasvezel

 

-Kabel

– Instap (20)

 

– Standaard (30 tot 40)

 

-Premium (50 of hoger)

– Hoeveel zenders

– Aantal storingen

– Kwaliteit beeld

– Sport- en betaalzenders

– Interactieve tv?

– Uitzending gemist

– Vast

– Los

Bundelkorting en alles samen

Of je er nou voor kiest om over te stappen op alles in 1 pakketten of je gaat na het einde van je contract over op een nieuw alles in 1 pakket; je zult altijd kunnen profiteren van voordelen. Alles in 1 zorgt voor bundelkorting, omdat je alles bij één provider onderbrengt. Tevens heb je de vaste abonnementen niet meer lopen via drie verschillende aanbieders en kan je dus gemakkelijk contact opnemen met één provider, alles betalen via één provider en ook nog eens rekenen op leuke extra’s. Zo krijg je bij bepaalde alles in 1 pakketten extra sport- of filmzenders, terwijl je bij de andere provider na het afsluiten van een nieuw contract een extra tablet of WiFi versterker krijgt.

Betaal niet langer teveel

Losse abonnementen op TV, bellen en internet lijken afzonderlijk misschien niet zo duur, maar onder aan de streep lopen de kosten aardig op. Alles in 1 pakketten zorgen voor een overzichtelijke administratie én bewijsbaar lagere kosten. Ben je bij één van de providers niet meer tevreden? Dan kan je gemakkelijk overstappen. Betaal niet langer teveel en profiteer van de aantrekkelijke voordelen van een alles in 1 pakket.

Vergelijk gratis alles in 1

Laatste nieuws

Checklist alles in 1 pakket

Er worden een groot aantal alles in één pakketten aangeboden door verscheidene

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke alles in 1 abonnementen genaamd Apple One.

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds populairder in Nederland. Niet alleen particulieren