Informatie en advies over alles in 1 pakketten
Vergelijk gratis alles in 1

Een alles in 1 pakket kan een echte uitkomst bieden als je op zoek bent naar een provider voor je internet, je vaste lijn en je televisie. In plaats van drie verschillende leveranciers uit te zoeken, kun je dit nu tegelijkertijd bij één en dezelfde provider afsluiten. Dit heeft als grote voordeel dat het je tijd bespaart, je hebt al je opties bij elkaar waardoor je maar één contactpunt nodig hebt en de providers geven je vaak interessante aanbiedingen waardoor je ook geld zal besparen. Een alles in 1 pakket is daarom in Nederland één van de populairste pakketten op dit moment. De meeste providers bieden deze optie aan en zo ook KPN. Het verschil is dat je bij KPN een pakket koopt zonder vaste lijn, maar je deze als extra optie later kunt toevoegen. Hiermee springt KPN in op de daling in belangstelling voor vaste lijnen. Hoeveel je bij KPN betaalt voor je alles in 1 pakket, lees je hier beneden.

De kosten

Bij KPN stel je je pakket zelf samen. Hierdoor kun je dus de prijs ook zelf bepalen. Je kiest eerst een basispakket van internet en interactieve tv en breidt dit vervolgens uit. Je hebt de keuze uit internet met 40 Mb op per seconde, 80 Mb per seconde downloadsnelheid of 100 Mb per seconde downloadsnelheid. In het onderstaande overzicht krijg je een idee van wat deze pakketten kosten en wat je ervoor terugkrijgt. Heb je een KPN mobiel abonnement, dan krijg je onder andere een gratis zenderpakket extra. Daarna kun je de prijs nog veranderen door extra opties toe te voegen. Alle bedragen in de onderstaande tabel zijn inclusief btw.

KPN alles in 1 pakket Kenmerken Prijs per maand
Internet en tv basis 70 tv-zenders, 60 radiozenders, 40 Mb/s internet €49 (eerste 6 maanden €39)
Internet en tv 2 tv ontvangers, live pauzeren en opnemen, 80 Mb/s internet €59 (eerste 6 maanden €39)
Internet en tv 4K 2 4K HD tv ontvangers, live pauzeren en opnemen, 100 Mb/s internet €69 (eerste 6 maanden €49)
  • De goedkoopste optie: met het basispakket van KPN voor internet en televisie betaal je het eerste half jaar €39 per maand en de rest van je contract €49 per maand. Je krijgt dan een 70-tal zenders en 60 radiozenders en internet met een downloadsnelheid van 40Mb per seconde. Je kunt één televisie aansluiten want je krijgt één HD tv-ontvanger.
  • De meest populaire optie: de meeste klanten van KPN kiezen echter het standaard internet- en televisiepakket. Hiervoor betaal je de eerste 6 maanden ook €39 per maand en daarna gaat dit omhoog naar €59. Je krijgt twee ontvangers waarmee je televisie kunt pauzeren en programma’s kunt opnemen. Het internet dat je ontvangt heeft een download snelheid van 80 Mb per seconde.
  • De duurste optie: als je een haarscherp HD-beeld wilt kunnen ontvangen, dan kun je voor het internet en tv 4K pakket kiezen van KPN. De 2 ontvangers die je dan krijgt hebben 4 keer meer pixels dan gewone HD ontvangers. Hiermee kun je ook opnemen en pauzeren. Je internet heeft een downloadsnelheid van 100 Mb per seconde. Deze optie kost €69 per maand waarvan de eerste 6 maanden €49.

Keuzes die de prijs beïnvloeden

Nadat je je basispakket hebt uitgekozen kun je deze handmatig uitbreiden met een verscheidenheid aan opties. Op die manier krijg je dus de mogelijkheid je alles in 1 pakket precies toe te passen op jouw wensen. Uiteraard komen hier wel bepaalde kosten bij kijken en door deze keuzes verstandig te maken kun je direct invloed uitoefenen op de prijs.

  • Keuzes met betrekking tot internet: als jij sneller internet wilt, dan is het belangrijk dat dit beschikbaar is op je adres. Je kunt dit achterhalen door een postcode check te doen. Verder kun je voor een eenmalig bedrag van €80 een wifi versterker aanschaffen waarmee je je bereik vergroot. Ook kun je voor €5 per maand extra beveiligingssoftware ontvangen voor 5 apparaten.
  • Keuzes met betrekking tot je vaste lijn: voor slechts €1 per maand voeg je een vast telefoonnummer toe aan je pakket. Hier heb je verder weinig keuzes te maken. Je hebt bepaalde tarieven waarmee je te maken krijgt voor bellen naar de EU Zone, naar voordeellanden en naar de rest van de wereld. Onderling kunnen KPN-klanten gratis met elkaar bellen, zowel van en naar vast als van en naar mobiel.
  • Andere keuzes: personaliseer je pakket nog meer door te kiezen voor een Spotify pakket voor €9 per maand en voeg extra zenderpakketten toe. KPN biedt 12 zenderpakketten aan voor verschillende prijzen. Je kunt kiezen uit sport, film, een kinderpakket of een erotiek pakket, bijvoorbeeld.

Vergelijk offertes

Ook al klinkt dit misschien aantrekkelijk, KPN is niet de enige provider op de markt. De beste manier om de juiste prijs te ontvangen voor wat jij van je alles in 1 pakket wenst is door aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Dit doe je snel en gemakkelijk met onze vergelijkingstool die je hier op onze website kunt vinden.

Vergelijk gratis alles in 1

Laatste nieuws

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke alles in 1 abonnementen genaamd Apple One.

Welke alles in 1 pakketten bieden de 3 grootste providers aan?

Bij een alles in 1 pakket kies je ervoor om diensten met

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen checken, spelletjes spelen en contacten onderhouden via