Informatie en advies over alles in 1 pakketten
Vergelijk gratis alles in 1

Het afsluiten van een alles in 1 contract bij één van de Nederlandse providers heeft voor jou als consument vele voordelen. Je sluit dan je internet, vaste lijn en televisie af bij één en dezelfde provider en in één pakket. Vaak betekent dit dat je goedkoper uit bent dan wanneer je hier drie afzonderlijke contracten voor zou afsluiten. Dat komt doordat providers je willen aanmoedigen zo veel mogelijk diensten bij hen af te sluiten en daarvoor geven ze je interessante aanbiedingen en acties. Een ander groot voordeel is dat je voor de drie diensten maar één contactpunt nodig hebt. Mochten er storingen ontstaan, dan kun je deze dus bij één en dezelfde provider melden. Een nadeel van een alles in 1 pakket is dat je je internet, telefoon en televisie tegelijkertijd kwijt bent als er bij jouw provider een grote storing is. Om het juiste alles in 1 pakket te vinden kun je het beste overgaan op het uitgebreid vergelijken van providers.

 

Alles in 1 vergelijken

Vergelijken is in dit geval erg belangrijk, omdat je bij alles in 1 pakketten veel verschillende mogelijkheden hebt en deze zijn bij alle leveranciers anders. Ook als je niet uit bent op het goedkoopste pakket, kan een vergelijking zeker helpen, omdat je dan de provider kunt kiezen die jouw wensen het beste vervult. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit de internetsnelheid, het aantal zenders, extra pakketten, de mogelijkheid om op te nemen, goedkoper bellen naar het buitenland en heb je een bepaald mobiel contract dan krijg je hier bij bepaalde providers korting mee. Er zijn verscheidene vergelijkingswebsites waarop je dit uitgebreid kunt doen en één hiervan is de website van de Consumentenbond.

 

De Consumentenbond

De Consumentenbond is een organisatie die opkomt voor de rechten van de consument. Dit doen ze door actie te voeren, door te lobbyen bij de overheid en door testen te doen op producten. Naar aanleiding van die testen en de objectieve uitkomsten kunnen wij als consument ons een mening vormen over een product. Dit is natuurlijk belangrijk voor ons, omdat we dan voordat we het product aanschaffen al een idee krijgen van wat we in huis halen. Tegelijkertijd is dit voor de fabrikanten ook erg belangrijk, omdat een goede score van de Consumentenbond betekent dat hun product waarschijnlijk beter zal verkopen. Bij de Consumentenbond kun je als geïnteresseerde ook een groot aantal producten met elkaar vergelijken. Ze hebben hier een onafhankelijke vergelijkingssite voor ontworpen. Eén van de producten die je hierop terugziet zijn alles in 1 pakketten.

 

Vergelijken bij de Consumentenbond

Bij de Consumentenbond kun je dus terecht voor het maken van een onafhankelijke vergelijking. Het woord onafhankelijk is belangrijk, omdat dit betekent dat de Consumentenbond van jouw eventuele aankoop geen voordeel behaalt. De vergelijking is dus objectief en zal je voornamelijk voorzien van feiten. Deze kun je zelf op elkaar afstemmen en filteren op punten die jij belangrijk vindt. Naast vergelijken kun je bij de Consumentenbond ook veel andere informatie vinden. Zo hebben ze bijvoorbeeld een test gedaan naar de beste alles in 1 provider en geven ze je advies over hoe jij het beste jouw provider uit kunt kiezen. Daarnaast vind je er informatie over jouw rechten als consument, over wachttijden en de kwaliteit van de klantenservice en krijg je tips over hoe je het meest kunt halen uit je nieuwe abonnement.

 

De beste manier om te vergelijken

Als je op zoek bent naar een betrouwbare vergelijkingssite waar jouw ervaring voorop staat, dan is de Consumentenbond dus een goede keuze. De website en ook het vergelijkingsgedeelte zijn zo opgezet dat je er snel en makkelijk alle informatie vindt die voor jou als consument relevant is. Wel is het altijd verstandig meerdere vergelijkingssites te raadplegen, om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van wat de markt je aanbiedt. Wil jij ook gaan vergelijken? Dan kun je de volgende tips gebruiken om hier zoveel mogelijk voordeel uit te halen.

  • Analyseer je gedrag: allereerst is het goed om te bepalen wat jij precies nodig hebt. Als jij bijvoorbeeld familie in het buitenland hebt, dan kan een optie om goedkoop naar het buitenland te bellen je veel geld besparen. Ook moet je denken aan de snelheid van het internet, aan de zenders die je wilt ontvangen, hoeveel televisies je wilt aansluiten en of je wilt kunnen opnemen. Schrijf dit van tevoren op en gebruik dit bij je vergelijking.
  • Makkelijk vergelijken: vervolgens neem je jouw wensen en ga je kijken welk pakketten van welke providers hier het beste op aansluiten. Door zo je selectie te maken kun je al veel doelgerichter zoeken. Als je een aantal pakketten gevonden hebt die je aanstaan, kun je deze vaak aanvinken en naast elkaar zetten. Nu kun je gaan kijken naar de prijs en het pakket uitkiezen die de beste mogelijkheden aanbiedt voor de beste prijs.
  • Achtergrondinformatie: als laatste kun je je beslissing ook nog maken naar aanleiding van achtergrondinformatie over de provider en de voorwaarden van het contract. Hoe lang moet je bij hen in de wacht staan als er problemen zijn, wat zeggen huidige klanten over de provider en wat zijn de opzegmogelijkheden? Deze informatie kan er alsnog voor zorgen dat je je keuze aanpast.

 

Vergelijk offertes

Begin hier je vergelijking van alles in 1 pakketten en gebruik onze onafhankelijke vergelijkingstool om snel te zien wat de verschillende providers jou te bieden hebben.

 

 

Vergelijk gratis alles in 1

Laatste nieuws

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke alles in 1 abonnementen genaamd Apple One.

Checklist alles in 1 pakket

Er worden een groot aantal alles in één pakketten aangeboden door verscheidene

Valkuilen alles in één pakketten

Met een alles in één pakket biedt een telecombedrijf jou meerdere diensten