Informatie en advies over alles in 1 pakketten
Vergelijk gratis alles in 1

Als jij je televisiezenders ontvangt van de Nederlandse provider Ziggo, dan heb je de mogelijkheid het aantal standaard kanalen uit te breiden met een speciaal pakket. Zo is er een Netflix pakket, een Movies en Series pakket en kun je ook een sportpakket toevoegen. Met Ziggo Sport Totaal krijg je zes extra sportkanalen waarvan één de gehele dag voetbal laat zien, één alleen golf uitzendt en één alleen Formule 1 gerelateerde sport heeft. Met de Ziggo Go app kun je dit kijken wanneer je wilt, zolang je een internetverbinding hebt en een apparaat waarop je dit kunt ontvangen. Wat je betaalt voor dit zeer uitgebreide Sportpakket lees je hier.

De kosten

Je kunt alleen het Ziggo Sport Totaal pakket ontvangen als je ook een Ziggo tv-abonnement hebt. Hier betaal je maandelijks een bepaald tarief voor, afhankelijk van het abonnement dat je hebt afgesloten. Als je hier het Ziggo Sport Totaal pakket aan toevoegt verhoog je simpelweg je maandelijkse abonnementsprijzen. Uit de tabel beneden kun je afleiden hoeveel je voor een televisiepakket betaalt bij Ziggo en hoeveel extra voor het Ziggo Sport Totaal pakket.

 

Soort Ziggo abonnement Prijs
Televisie abonnement €18,70 – €34,95 per maand
Televisie- en internet abonnement €42,50 – €60,45 per maand
Alles in 1 abonnement €47,50 – €82,50 per maand
Sport Totaal pakket €14,95 extra per maand
Ziggo en Vodafone combinatiekorting Gratis

 

  • De goedkoopste optie: je betaalt niets voor je Ziggo Sport Totaal pakket als je een alles in 1 pakket of een televisie en internet pakket hebt bij Ziggo en een mobiel telefooncontract bij Vodafone. Je kunt dan namelijk onder andere een extra tv-pakket uitkiezen zonder dat je daarvoor meer hoeft te betalen. Je krijgt dan ook andere extra’s zoals dubbele data, €5 korting op je Vodafone abonnement en een gratis Veilig Online pakket. Het is dus zeker de moeite waard om hier je mobiele abonnement voor te veranderen.
  • Alleen televisie en Sport Totaal: heb je geen Vodafone mobiel telefooncontract, dan betaal je voor het Sport Totaal pakket altijd €14,95 extra op je maandelijkse abonnementskosten. Heb je een basis televisieabonnement voor €18,70, dan betaal je maandelijks dus inclusief Ziggo Sport Totaal €33,65 per maand.
  • De duurste optie: sluit je het duurste alles in 1 contract af met Ziggo, dan betaal je hier €82,50 per maand voor. Heb je geen Vodafone mobiel abonnement, dan kun je hier maandelijks €14,95 bij optellen voor het ontvangen van het Ziggo Sport Totaal pakket. Je maandelijkse rekening komt dan dus terecht op €97,45.

 

Keuzes die de prijs beïnvloeden

De abonnementskosten die jij uiteindelijk betaalt voor je televisie plus het Ziggo Sport Totaal pakket varieert. Tot op zekere hoogte heb je zelf invloed op hoeveel je voor je extra sportkanalen betaalt. Overweeg de volgende keuzes zodat je nooit te veel betaalt.

  • Wel of geen Sport Totaal: ten eerste is er de keuze tussen het wel en niet kiezen van het extra pakket. Bij Ziggo krijg je namelijk altijd al standaard het Ziggo sport kanaal waar je de hele dag belangrijke wedstrijden inclusief voor- en nabeschouwingen kunt kijken. Er zijn maar 24 uur in een dag en hiervan blijven er vaak maar weinig over voor het kijken van televisie.
  • Ziggo of een andere provider: daarnaast zijn er ook vele andere televisieproviders die je goede sportpakketten aan kunnen bieden voor een soms lagere prijs. Het is altijd verstandig een vergelijking te maken van providers, hun prijzen en de sportkanalen die worden aangeboden. Misschien kun je bij een andere een soortgelijk aanbod krijgen voor minder geld.
  • Vodafone mobiel: als laatste is het zeer voordelig als je je mobiele abonnement eerst veranderd naar een Vodafone abonnement. Je krijgt het pakket dan in vele gevallen gratis. Dit scheelt je maar liefst €15 per maand voor het Sport Totaal pakket, maar je krijgt op je mobiele abonnement tegelijkertijd ook een aanzienlijke korting.

 

Vergelijk offertes

Voordat je je Ziggo alles in 1 abonnement gaat afsluiten en je mobiele telefoon over gaat zetten naar Vodafone is het nooit verkeerd om eerst een goede vergelijking te maken van wat de markt je te bieden heeft. Het vergelijken van providers levert altijd wel iets interessants op en je kunt er altijd iets van leren. Vraag daarom offertes aan met onze onafhankelijke vergelijkingstool en ontvang snel een overzicht van welke prijzen en welke aanbiedingen de verschillende providers jou kunnen bieden.

 

 

Vergelijk gratis alles in 1

Laatste nieuws

Welke providers scoren het beste met hun alles in 1 pakketten?

Wanneer je een alles in 1 abonnement afsluit bij een provider, dan

Welke alles in 1 pakketten bieden de 3 grootste providers aan?

Bij een alles in 1 pakket kies je ervoor om diensten met

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen checken, spelletjes spelen en contacten onderhouden via