Informatie en advies over alles in 1 pakketten
Vergelijk gratis alles in 1

Wanneer je van sport houdt, dan is digitale televisie een uitkomst. Het is namelijk mogelijk om je tv-abonnement aan te passen op jouw kijkwensen. Dit doe je door een basispakket te kiezen en hier extra zenders bij uit te kiezen in de vorm van pakketten. Zo zijn er speciale pakketten voor kinderzenders, voor films, voor series en ook voor sportkanalen. Daarnaast heb je nog vaak de mogelijkheid ook om de wedstrijden op de nemen en later terug te kijken, wanneer je tijd hebt. Voor de sportliefhebber is een sportpakket dus zeker gewenst en Fox Sports is in Nederland één van de populairste opties die je hebt.

 

De kosten

Via Fox Sports hoef je nooit meer een nationale- of internationale voetbalwedstrijd te missen, kun je kijken naar een grote verscheidenheid aan andere sportcompetities en heb je 6 kanalen waar non-stop sport op wordt uitgezonden. Je bestelt Fox Sports vaak als toevoeging op je basispakket, maar bij sommige providers krijg je het in je basispakket. Het is dus goed dit te controleren voordat je een televisieprovider kiest. Uit de onderstaande tabel kun je aflezen welke providers Fox Sports aanbieden en voor hoeveel extra maandelijkse kosten.

 

Provider Extra kosten voor Fox Sports
Delta verbindt In basispakket
T-Mobile In basispakket
Online.nl In basispakket
Youfone In basispakket
Sparql In basispakket
KPN Vanaf €7,50 per maand
Ziggo Vanaf €12,50 per maand
Telfort Vanaf €7,50 per maand
XS4ALL Vanaf €7,50 per maand
Stipte Vanaf €7,50 per maand
NLE Vanaf €7,50 per maand

 

  • De goedkoopste optie: als je nog een televisieprovider moet uitkiezen en je weet zeker dat je Fox Sports wilt gaan aanschaffen, dan kun je het beste een provider nemen waar Fox Sports onder het basispakket valt. Dit is op dit moment het geval bij 5 providers, namelijk Delta, T-Mobile, Online.nl, Youfone en Sparql. Zit hier een provider bij die jou aanspreekt, dan is de keuze waarschijnlijk makkelijk gemaakt.
  • De gemiddelde prijs: gemiddeld gezien betaal je echter zo’n €7,50 extra per maand om Fox Sports toe te voegen aan je basispakket. Bij de meeste providers kun je dit elk moment laten toevoegen en ook elk moment weer laten verwijderen. Je krijgt dan ook toegang tot de app Fox Sports Go. Hiermee kun je alle kanalen via je pc, tablet, laptop en smartphone bekijken.
  • De duurste optie: Ziggo heeft haar eigen sportpakket genaamd Ziggo Sport Totaal. Bij hen betaal je voor je Fox Sports pakket dan ook het meeste, namelijk €12,50 per maand. Als je Ziggo televisie hebt is het dan ook verstandig om je af te vragen of je Fox Sports wilt kiezen of Ziggo’s eigen sportpakket.

 

Keuzes die de prijs beïnvloeden

De prijzen uit de bovenstaande tabel zijn vanaf prijzen. Dat betekent dat je het abonnement op Fox Sports ook duurder kunt maken. In principe heb je tot op zekere hoogte zelf de prijs in de hand. En dat doe je door de volgende keuzes verstandig te maken.

  • De leverancier: bij de ene leverancier krijg je Fox Sports als onderdeel van het basispakket en bij de andere moet je een extra €7,50 per maand bijbetalen. Het spreekt dus voor zich dat het goed is om de providers die Fox Sports in het basispakket aanbieden met elkaar te vergelijken. Ook is het verstandig je te realiseren dat dit niet automatisch betekent dat dit ook de goedkoopste opties zijn. Dat moet een vergelijking van alle providers uitwijzen.
  • Het Fox Sports abonnement: vervolgens heb je de keuze uit drie Fox Sports abonnementen, namelijk Fox Sports Compleet, Fox Sports Eredivisie en Fox Sports International. Fox Sports compleet geeft je 6 sportkanalen, Fox Sport Eredivisie 3 en Fox Sports International ook 3. De prijzen die je hiervoor betaalt zijn afhankelijk van de provider die je kiest. Fox Sports Compleet is de duurste optie, maar hier krijg je dan ook het meest complete sportaanbod voor terug.
  • Andere opties: verder is het nooit verkeerd om ook de andere opties goed te analyseren. Zoals al eerder gezegd heeft Ziggo haar eigen sportpakket en de kans is er dat andere providers iets soortgelijks aanbieden. Misschien sluiten deze wel beter aan op jouw sportinteresses. Als je echt op zoek bent naar de goedkoopste optie, dan doe je er goed aan de mogelijkheden op dit gebied per provider te vergelijken. Alleen zo krijg je het beste beeld van wat er is op het gebied van sportkanalen en het beste pakket uitkiezen voor jou.

 

Vergelijk offertes

Hier op onze website vind je een vergelijkingstool waarmee je precies dat kunt doen. Je vergelijkt de aanbiedingen van de verschillende televisieproviders van Nederland met elkaar zodat je een goede beslissing kunt maken. Je doet dit simpelweg door je gegevens en wensen in te vullen. De tool zal je vervolgens een aantal resultaten presenteren die je kunt gebruiken voor je marktonderzoek. Voordat jij het weet zit je ook op jouw bank naar die belangrijke Eredivisiewedstrijd te kijken.

Vergelijk gratis alles in 1

Laatste nieuws

Alles in 1 abonnement: wat zijn de dingen waar je op moet letten?

Een alles in 1 abonnement is vaak goedkoper dan losse diensten bij

Checklist alles in 1 pakket

Er worden een groot aantal alles in één pakketten aangeboden door verscheidene

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna dagelijks gebruik van mobiel bellen, internet en