Informatie en advies over alles in 1 pakketten
Vergelijk gratis alles in 1

Odido staat tegenwoordig bekend als een van de grootste mobiele providers in Nederland. Als nieuwe klant kun je bij Odido kiezen uit een tal van diensten, waaronder de ‘alles in 1’ opties. Hierbij kun je diverse diensten met elkaar combineren, waardoor je alles onder 1 dak hebt gebundeld. Dit bespaart een hoop geld en tijd. In de tekst hieronder kom je alles te weten over de prijzen van de ‘alles in 1’ pakketten van Odido.

Wie is Odido?

Odido Netherlands B.V., voorheen bekend als T-Mobile Nederland, is een Nederlands telecombedrijf met een breed scala aan diensten voor zowel consumenten als de zakelijke markt. Met name op het gebied van mobiele telefonie staat Odido bekend als de grootste aanbieder in Nederland. Het bedrijf ontstond in 2023 door de samenvoeging van de bekende merken T-Mobile en Tele2 Mobiel.

In 2023 werd besloten om de banden met het moederbedrijf volledig te verbreken, wat resulteerde in de nieuwe naam Odido. De naam ‘Odido’ zelf heeft een unieke betekenis. Volgens de oude Grieken betekent het ‘luisteren naar de Goden’. Tegenwoordig wordt Odido beschouwd als een van de grootste mobiele providers in Nederland met een eigen 3G, 4G en 5G netwerk en meer dan 3,7 miljoen klanten.

Wat is een ‘alles in 1’ pakket?

Een ‘alles in 1’ pakket is voornamelijk geschikt voor personen of huishoudens die gebruik maken van een combinatie van diensten. Gebruik je vaak de vaste telefoon, kijk je veel televisie en surf je dagelijks op het internet? Dan is het kiezen van een ‘alles in 1’ pakket de meest ideale keuze in tegenstelling tot het apart afsluiten van diverse losse abonnementen. Bij een ‘alles in 1’ pakket ligt de prijs vaak ook goedkoper dan als je aparte abonnementen neemt. Je kunt in Nederland bij diverse aanbieders terecht voor een geweldig ‘alles in 1’ pakket, waaronder ook bij de welbekende provider Odido.

Inhoud van Odido ‘alles in 1’

Bij Odido kun je terecht voor een combinatie van diverse diensten, waardoor het niet langer noodzakelijk is om aparte abonnementen bij diverse aanbieders af te sluiten. Je kunt bij Odido namelijk alle diensten die je nodig hebt in het dagelijks leven combineren met het speciaal samengestelde ‘alles in 1’ pakket. Een ‘alles in 1’ pakket bij Odido bestaat uit:

 • Internet (DSL en glasvezel)
 • Televisie
 • Telefonie

Waarom kiezen voor de ‘alles in 1’?

Odido biedt diverse pakketten, elk met hun eigen diensten en prijzen. Toch zijn er verschillende redenen waarom het verstandiger is om het ‘alles in 1’ pakket te selecteren. De belangrijkste redenen om voor een ‘alles in 1’ pakket te kiezen bij Odido zijn als volgt:

 • De prijs is voordelig, vooral voor het aanbod en in tegenstelling tot concurrenten.
 • Je kunt uit diverse soorten internetsnelheden kiezen en je abonnement dus op je eigen wensen aanpassen.
 • Je internetsnelheid is maandelijks aan te passen.
 • Het entertainment pakket is uitgebreid, met diverse TV pakketten vol films, series, nieuws, sport, documentaires en dergelijke.
 • Profiteer van functies als terugspoelen, opnemen en on-demand content.
 • Odido garandeert heldere kwaliteitsgesprekken als het om telefonie gaat.
 • Je kunt goedkoop bellen via de vaste lijn, gebruik maken van nummerbehoud of een nieuw telefoonnummer kiezen.
 • Internationale en nationale dekking voor telefonie.
 • Odido biedt diverse kortingen op pakketten en welkomstcadeau’s.
 • Je kunt als klant de klantenservice van Odido makkelijk bereiken als je vragen hebt.

Prijzen

Wat je maandelijks betaalt bij Odido als je een ‘alles in 1’ abonnement afsluit, hangt voornamelijk af van welk pakket je kiest. Je kunt kiezen uit ADSL en uit glasvezel, elk met diverse snelheden en dus ook variërende prijzen. Hieronder tref je een overzicht van de prijzen voor alle mogelijkheden van een ‘alles in 1’ pakket bij Odido in 2024:

InternetTelevisieTelefoniePrijs
50 Mb/s ADSL67 (58 HD) ZendersVast bellen 13ct€ 50 per maand
100 Mb/s ADSL67 (58 HD) ZendersVast bellen 13ct€ 52,50 per maand
100 Mb/s Glasvezel67 (58 HD) ZendersVast bellen 13ct€ 62,50 per maand
400 Mb/s Glasvezel67 (58 HD) ZendersVast bellen 13ct€ 67,50 per maand
1.000 Mb/s Glasvezel67 (58 HD) ZendersVast bellen 13ct€ 72,50 per maand

Op elk van de opties in het tabel ontvang je een aantrekkelijke korting als nieuwe klant bij Odido. Ga je een ‘alles in 1’ abonnement afsluiten bij Odido, dan betaal je namelijk de eerste paar maanden slechts € 32,50. Dit bedrag staat vast voor elke klant die een abonnement neemt, onafhankelijk van welk pakket je kiest. De maanden erna betaal je het totaalbedrag van het pakket.

De prijzen van Odido in het nieuws

Odido heeft de afgelopen periode vaak in het nieuws gestaan. De reden hiervoor is de verhoging van de prijzen. Odido heeft een aantal weken terug namelijk aangekondigd per 1 januari 2024 de prijzen van alle producten en diensten te verhogen met 5,7%. De reden voor de verhoging op producten en diensten is de inflatie, waarbij de prijzen ter inflatiecorrectie zullen stijgen. De stijging in prijzen geldt voor bestaande klanten die een abonnement hebben afgesloten voor 1 oktober 2023. De prijsstijging geldt dus niet voor klanten die hun abonnement na deze datum hebben afgesloten of verlengd. De verhoging zal te merken zijn op de eerste factuur van 2024.

Korting op de prijzen bij Odido

Odido biedt nieuwe en bestaande klanten regelmatig kortingen of aanbiedingen. Deze kortingen worden voornamelijk uitgereikt om potentiële klanten dichterbij te trekken en om huidige klanten trouw te houden. De eerste paar maanden betaal je bij een ‘alles in 1’ pakket bijvoorbeeld slechts een gereduceerd tarief, namelijk € 32,50. Na het verstrijken van de afgesproken periode betaal je de normale prijs volgens het uitgekozen abonnement. Als klant ontvang je bij Odido ook korting als je diverse abonnementen met elkaar combineert.

Besparen op de kosten

Wil je de kosten van je ‘alles in 1’ abonnement verlagen? Een aantal slimme manieren om op de prijzen te besparen zijn door van bundelkortingen te profiteren en door nieuwe kortingsacties en aanbiedingen in de gaten te houden. Neem ook de tijd om de verschillende contractopties te checken, aangezien een langere contractduur ook lagere maandelijkse kosten met zich meebrengt. Het is ten slotte verstandig om eerst de aanbiedingen van verschillende telecombedrijven te vergelijken met elkaar.

Vergelijk gratis alles in 1

Laatste nieuws

Welke providers scoren het beste met hun alles in 1 pakketten?

Wanneer je een alles in 1 abonnement afsluit bij een provider, dan

Op welke dingen moet je letten bij een alles in 1 pakket?

Providers bieden hun klanten vaak een alles in 1 abonnement aan, waarbij

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna dagelijks gebruik van mobiel bellen, internet en