Informatie en advies over alles in 1 pakketten
Vergelijk gratis alles in 1

Telfort is één van de providers waarbij je een alles in 1 pakket kunt bestellen. Je sluit dan het contract voor je internet, je televisie en je vaste lijn af bij hetzelfde bedrijf. Dit heeft als voordeel dat het goedkoper is, omdat Telfort je een korting aanbiedt als je meerdere services tegelijkertijd met hen afneemt. Daarna heb jij het voordeel dat je maar één contactpunt nodig hebt voor wanneer er problemen optreden. Bij Telfort krijg je wifi internet met een gratis upgrade naar glasvezel als dit op jouw adres beschikbaar is, krijg je interactieve televisie met meer dan 60 zenders en kun je vast bellen met lage tarieven. Daarnaast kun je gebruik maken van combivoordeel als je al een Telfort Mobiel contract hebt. De prijzen die je bij Telfort betaalt voor hun alles in 1 pakketten vind je hier beneden.

De kosten

Er zijn een aantal factoren die de prijs bepalen voor jouw Telfort alles in 1 pakket. Zo zijn er natuurlijk de prijzen die Telfort zelf heeft vastgesteld en die verschillen per provider. Daarnaast zijn er jouw eigen keuzes, zoals de internetsnelheid die je wilt ontvangen en het aantal zenders dat je wilt kunnen bekijken. Telfort maakt gebruik van het KPN netwerk, dus deze is in heel Nederland gedekt, maar het kan zijn dat je locatie bijvoorbeeld betekent dat je (nog) geen internet via een glasvezelkabel kunt ontvangen. In de onderstaande tabel vind je de prijzen die je bij Telfort betaalt, inclusief btw, voor een selectie van hun alles in 1 pakketten.

 

Telfort alles in 1 pakket Kenmerken Prijs per maand
Alles in 1 instap 71 tv-zenders, 114 radiozenders, 20 Mb internet €40 (eerste 3 maanden €29)
Alles in 1 extra 71 tv-zenders, 114 radiozenders, 100 Mb internet €47,50 (eerste 3 maanden €34)
Alles in 1 200 Mb/s 71 tv-zenders, 114 radiozenders, 200 Mb internet €55 (eerste 3 maanden €41,50)

 

  • De goedkoopste optie: voor €477 per jaar kun je bij Telfort het alles in 1 instap contract kiezen. Je krijgt dan de standaard 71 interactieve tv-zenders (waarvan 30 HD), je kunt live pauzeren en kunt ook tv kijken op je laptop, tablet of smartphone. De downloadsnelheid ligt rond de 20Mb per seconde.
  • Gemiddelde prijs: wil je toch liever sneller internet, dan zijn er ook pakketten bij Telfort beschikbaar waarmee je 50- of 100 Mb per seconde kunt downloaden. Voor €559,50 per jaar of €47,50 per maand heb je sneller internet, maar verder niet veel extra. Je kunt je extra opties vervolgens zelf instellen.
  • De duurste optie: betaal je liever voor het snelste internet dat Telfort je kan aanbieden, dan kun je voor het alles in 1 pakket 200 Mb/s kiezen. Dit kan alleen als op jouw adres glasvezelkabel is aangelegd. Voor €55 per maand ontvang je dan razendsnel internet, maar verder dezelfde opties als je bij de anderen pakketten ook krijgt. Wil je extra opties, dan stel je deze vervolgens zelf in.

 

Keuzes die de prijs beïnvloeden

Bij Telfort wordt de variatie in prijs dus voornamelijk veroorzaakt door de snelheid van het internet. Is dit belangrijk voor jou, dan betaal je meer per maand. Je hebt verder nog bepaalde keuzes te maken waardoor je de prijs zelf positief of negatief kunt beïnvloeden. Bij Telfort kun je bijvoorbeeld je contract uitbreiden met extra opties. Het is verstandig jezelf af te vragen of je deze extra opties ook echt nodig hebt, maar soms kunnen deze je interessante besparingen opleveren.

  • Keuzes met betrekking tot het internet: kies je voor een basispakket, dan ontvang je internet met een downloadsnelheid van 20 of 50 Mb per seconde. Wil je extra snelheid, dan betaal je al gauw meer. Voor 200 Mb per seconde is het maandtarief bijvoorbeeld €12,50 hoger.
  • Keuzes met betrekking tot de interactieve tv: bij Telfort kun je je televisiecontract uitbreiden door ervoor te kiezen meerdere televisies aan te kunnen sluiten of door ook de mogelijkheid te krijgen om programma’s op te nemen. Per extra televisie betaal je €5 per maand meer. De optie om op te kunnen nemen kost je ook €5 per maand extra. Verder kun je 40 extra zenders krijgen voor €10 per maand extra en 5 filmkanalen voor €15,50 per maand.
  • Extra opties met betrekking tot vast bellen: als laatste is er de mogelijkheid bij Telfort om je vaste telefoonlijn uit te breiden. Wil je bijvoorbeeld goedkoop naar het buitenland kunnen bellen, dan kun je dit voor €5 per maand laten toevoegen. Hetzelfde geldt voor het bellen naar mobiele nummers of vaste lijnen. Als je je eigen belgedrag goed analyseert kun je hier dus je voordeel mee doen.

 

Vergelijk offertes

Telfort is niet de enige alles in 1 provider in Nederland. Je doet er goed aan alle opties te bekijken voordat je besluit met één van deze providers in zee te gaan. De beste manier om je goed te oriënteren op de markt is door een prijsvergelijking uit te voeren. Onze onafhankelijke vergelijkingstool kan je snel aan de nodige informatie helpen. Zo weet je zeker dat je het alles in 1 pakket naar jouw wensen afsluit bij de provider die het beste bij je past.

 

 

Vergelijk gratis alles in 1

Laatste nieuws

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds populairder in Nederland. Niet alleen particulieren

Welke alles in 1 pakketten bieden de 3 grootste providers aan?

Bij een alles in 1 pakket kies je ervoor om diensten met

Checklist alles in 1 pakket

Er worden een groot aantal alles in één pakketten aangeboden door verscheidene