Ziggo alles in 1 zonder telefoon

Met een alles in 1 pakket heb je al je zaken in een keer geregeld: televisie, internet en telefoon. Dit is erg fijn omdat je dan alles op dezelfde factuur hebt staan en alles via dezelfde provider loopt. Echter is het zo dat er tegenwoordig steeds minder mensen zijn die thuis een vaste telefoon hebben. Dit komt door de opkomst van de mobiele telefoon, die bijna iedereen wel heeft. Hierdoor is de vaste telefoon een beetje overbodig geworden en steeds minder gebruikt. Daarom kun je bij Ziggo ook kiezen voor een alles in 1 pakket, maar dan zonder telefoon.

Prijsoverzicht

Er zijn verschillende alles in 1 pakketten van Ziggo waar je uit kunt kiezen. Zo heb je Ziggo Start, Ziggo Complete, Ziggo Max en Ziggo Giga. Ziggo Start is het goedkoopste en is een soort basis pakket. Je hebt dan een downloadsnelheid van 50 Mbit/s en een uploadsnelheid van 5 Mbit/s. Hoe beter het abonnement dat je kiest is, hoe beter het internet ook is. Deze loopt namelijk op tot wel 1000 Mbit/s. Bij elk abonnement ben je gegarandeerd van een hele goede wifi en heb je ook internetbeveiliging. Dit is Safe Online en werkt voor één apparaat. Het is een anti virussoftware waarmee je beschermd bent uiteraard virussen, maar ook tegen phishing en spyware. Je kunt er ook voor kiezen om een uitgebreidere Safe Online te kopen. Dan ben je wel meer geld kwijt, maar kun je ook meerdere apparaten beveiligen.

Naast internet heb je natuurlijk ook televisie in je alles in 1 pakket van Ziggo. Bij al deze pakketten krijg je een er gratis Ziggo Sport bij en kun je overal televisie kijken met Ziggo GO. Daarnaast krijg je er ook een mediabox bij zodat je in hoge kwaliteit televisie kunt kijken. Je kunt dan programma’s terugkijken met TV gemist en je hebt een uitgebreide digitale gids waarin precies staat wat er allemaal op de televisie te zien is en hoe laat. Hoe duurder je abonnement, hoe beter de Mediabox wordt en dus ook hoe meer je ermee kunt. Zo kun je met de luxere versies ook de televisie bedienen met je stem en heb je toegang tot apps zoals Videoland of YouTube.


Prijs per maand
Ziggo Start€53,-
Ziggo Complete€68,-
Ziggo Max€88,50
Ziggo Giga€99,50

Met Ziggo Start heb je dus alle basis benodigdheden in je pakket zitten. Er zijn echter wel nog extraatjes waar je uit kunt kiezen of die je in je abonnement kunt stoppen. Zo heb je Movies & Series, een online platform waarop je eindeloos films en series kunt bekijken. Je kunt ook televisie kijken persoonlijker maken door kijkprofielen te maken. Je krijgt dan aanbevelingen van wat het beste bij jouw kijkgedrag past zodat je niks hoeft te missen. Daarnaast kun je ook kiezen voor Voice Control. Je bedient dan de televisie door middel van je stem. Hierdoor kun je nog gemakkelijker je televisie bedienen.

Voordelen Ziggo alles in 1 zonder telefoonNadelen Ziggo alles in 1 zonder telefoon
Het grote voordeel van Ziggo alles in 1 is dat je gebruik kunt maken van je huidige mobiele abonnement en van een alles in 1 pakket zonder dat je betaalt voor telefoonkosten terwijl je hier geen gebruik van maakt.Het nadeel van een Ziggo alles in 1 pakket zonder telefoon is dat je deze dan los moet regelen. Hierdoor heb je meerdere losse abonnementen tegelijk lopen en kan het minder overzichtelijk worden. Daarnaast zijn de kosten van een alles in 1 pakket zonder telefoon niet heel veel lager dan wanneer je wel een telefoon erbij hebt.

Goed om te weten

Het is belangrijk om erop te letten wat het beste internet is dat jij aankunt op jouw woonadres. Niet elk adres kan namelijk een hele snelle internetverbinding aan. Zo kan een woning midden in de stad waarschijnlijk sneller internet krijgen dan een woning die ergens achteraf buiten een dorp staat. Je kunt dan wel kiezen voor een duur abonnement met het snelste internet, maar daar heb je niks aan als je dat niet aan kan op jouw adres. Let hier dus goed op wanneer je een nieuw Ziggo alles in 1 pakket zonder telefoon af gaat sluiten. Zo is bijvoorbeeld het Ziggo Giga alles in 1 pakket nog niet op elk adres beschikbaar.

Heb je een mobiele telefoon abonnement van Vodafone? Dan heb je geluk, want dan kun je dit abonnement combineren met je Ziggo pakket. Je krijgt dan extra voordelen. Zo krijg je elke maand €2,50 korting op je abonnement wanneer je een Vodafone Start abonnement hebt. Bij een Smart, Black of Red abonnement krijg je zelfs maandelijks €5,- korting. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit een gratis televisiepakket. Je hebt dan keuze uit drie pakketten, namelijk Ziggo Sport Totaal, Ziggo Movies & Series L en Ziggo Kids. Ook krijg je een gratis Safe Online XL-pakket waarmee je tot wel twintig apparaten kunt beveiligen. Tot slot wordt ook nog eens je mobiele data verdubbeld van alle abonnementen op je adres als je een Start of Red abonnement hebt.

Tips om geld te besparen

Een handige en eenvoudige manier om geld te besparen is door goed verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken. Wil je bijvoorbeeld wel een abonnement waarbij je live televisie kunt pauzeren en opnemen, maar geef je verder niet per se iets om de snelheid van je internet omdat je hier toch maar weinig gebruik van maakt, kun je het beste kiezen voor een goedkoper abonnement. Je kunt dan namelijk wel een klein bedrag extra betalen waardoor je toch live televisie kunt pauzeren en opnemen. Hierdoor hoef je niet een duurder abonnement aan te schaffen, waardoor je maandelijk goedkoper uit bent. Dit geldt uiteraard ook zo met andere extra’s zoals een abonnement bij Movies & Series. Vergelijk dus goed alle beschikbare abonnementen met elkaar zodat je zeker weet dat je de beste prijs betaalt en dat je niet betaalt voor functies waar je toch geen gebruik van zult maken.

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen …

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers …

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke …

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds …

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna …