Informatie en advies over alles in 1 pakketten
Vergelijk gratis alles in 1

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke alles in 1 abonnementen genaamd Apple One. Hierbij kan je kiezen uit het Individual pakket of de Family pakket. In bepaalde landen is er zelfs een Premium pakket beschikbaar. De Apple alles in 1 abonnementen moeten volgens Apple per Oktober beschikbaar zijn in ruim 100 landen. Maar wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple nou precies in? Ga hieronder verder door met lezen om alles te weten over Apple One.

Apple One

In Oktober 2020 start Apple met een nieuwe dienst: het bieden van alles in 1 abonnementen onder de naam Apple One. Deze dienst wordt in zeker 100 landen aangeboden. Apple One maakt het mogelijk om op één Apple apparaat gebruik te kunnen maken van alle Applediensten. Apple bundelt verschillende diensten zoals Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade, Apple News en verschillende andere handige opties zoals extra opslag bij iCloud binnen je geselecteerde bundels.

Alles in 1

Het alles in 1 abonnement van Apple bied je de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van verschillende aantrekkelijke Applediensten, waaronder Apple Music, Apple TV+, Apple News, Apple Fitness+, Apple Arcade en iCloud. De beschikbaarheid van deze diensten variëren afhankelijk van welk abonnement je kiest.

De mogelijkheden

Apple One heeft 2 verschillende varianten waar je uit kunt kiezen. De verschillende abonnementsmogelijkheden zijn als volgt:

Apple One AbonnementPakketDelen met gezinsleden
IndividualAbonnement op Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en 50Gb iCloud opslagNiet van toepassing, maar één account krijgt toegang.
FamilyAbonnement op Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en 200Gb iCloud opslag.Met maximaal 5 andere gezinsleden delen

Naast de bovengenoemde 2 abonnementen zal er nog een derde optie beschikbaar zijn: Premier. Dit plan is alleen in Australië, Canada, de VS en Engeland beschikbaar. Wij in Nederland kunnen voorlopig nog geen Premier Apple One abonnement afsluiten.

Wat kost Apple One?

De kosten voor een Apple One alles in 1 abonnement hangen af van welk abonnement je uitkiest. Een Family Apple One abonnement biedt meer keuzes waardoor je ook iets meet betaalt. Hieronder tref je de kosten voor de 2 Apple One abonnementen.

Apple One AbonnementKosten per maand
Individual€14,95
Family€19,95
Premier€29.95

Overweeg je het afsluiten van een Apple One abonnement? Als je deze nog niet hebt, dan zijn de eerste 30 dagen van je abonnement kosteloos.

Hoe werkt Apple One?

Apple One werkt heel simpel. Maandelijks betaal je één bedrag voor alle diensten van het pakket van de all-in 1 abonnement die je selecteert. Hierdoor krijg je toegang tot de verschillende handige Apple apps op je smartphone of ander mobiel apparaat dat door Apple wordt ondersteund. De abonnementen van Apple One zijn op elk moment te wijzigen, upgraden of zelfs downgraden als je dat wenst.

Waarom een Apple One abonnement nemen?

Elk familielid kan van zijn of haar eigen favoriete Applediensten profiteren met een Apple One abonnement. Een Apple One abonnement biedt je miljoenen songs, allerlei films en series, meer dan 100 games, een handige fitness app, een actueel nieuws app en nog veel meer. Je krijgt maar één maandelijkse factuur waarbij je maar één maandelijkse prijs betaalt. Je hebt hierbij een beter overzicht. Daarnaast krijg je een gratis proefperiode van één maand bij het afsluiten van een Apple One abonnement en heb je de mogelijkheid om het abonnement te delen met maximaal 5 mensen.

Delen met andere gezinsleden

De meeste grotere gezinnen bestaan uit meerdere failieleden die elk hun eigen Apple ID hebben. Het is normaliter niet mogelijk om meer dan één Apple ID te gebruiken per dienst. Bij het combineren van één bundle kan dit lastig zijn. Met een Apple One alles in 1 abonnement kan je afhankelijk van welke optie je selecteert je abonnement delen met tot wel 6 andere gezinsleden.

Hoe kan ik toegang tot Apple One krijgen?

Om gebruik te kunnen maken van een Apple One alles in 1 abonnement dien je over een apparaat te beschikken dat door Apple wordt ondersteund. Denk zo niet alleen aan een smartphone, maar ook aan bijvoorbeeld online en smart tv’s. Ook Android en bepaalde streaming apparaten van andere leveranciers kunnen toegang bieden over Apple One diensten.

Nieuwste dienst van Apple: Apple Fitness+

Apple heeft onlangs de allernieuwste dienst aangekondigd. Het gaat hierbij om de Apple Fitness+ app, een app die de gebruikers motiveert om gezonder te gaan leven. Met de Apple Fitness+ app krijg je toegang tot een groot aantal video’s met verschillende oefeningen. Denk hierbij aan sporten zoals aerobics, wandelen, hardlopen, yoga, fietsen, krachttraining, dansen en nog veel meer. Na je work-out ontvang je een hele analyse zodat je kunt nagaan wat je sterke en minder sterke punten zijn. De Apple Fitness+ app is nog niet beschikbaar in Nederland.

Vanaf wanneer is Apple One beschikbaar?

Het is nog niet geheel duidelijk vanaf wanneer we gebruik kunnen maken van de nieuwe Apple One alles in 1 abonnementen. Eerder in het jaar werd bekendgemaakt dat de nieuwe abonnement plannen in September 2020 onthuld zou worden. Dit is inmiddels opgeschoven naar Oktober 2020.

Apple begint steeds innovatiever te worden door het introduceren van verschillende handige extra diensten. Zo heeft Apple enige tijd terug aangegeven hun nieuwste Apple One abonnementen te lanceren. Het gaat om 3 alles in 1 abonnementen waarbij je kunt profiteren van de verschillende interessante Applediensten tegen één voordelige prijs maandelijkse prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Laatste nieuws

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen checken, spelletjes spelen en contacten onderhouden via

Valkuilen alles in één pakketten

Met een alles in één pakket biedt een telecombedrijf jou meerdere diensten

Welke alles in 1 pakketten bieden de 3 grootste providers aan?

Bij een alles in 1 pakket kies je ervoor om diensten met