Youfone

Een alles in één pakket kan een echte uitkomst bieden als je op zoek bent naar één provider voor je televisie, internet, telefoon en soms ook mobiele telefoon en energiecontract. Door alles bij één aanbieder onder te brengen heb jij maar één contactpunt nodig. Daarbij gaat televisie ook via het internet, dus kun je bij één leverancier wel alleen internet bestellen, maar wil je ook televisie, dan moet internet erbij. Behalve die twee, vind je bij een alles in één pakket ook een vaste lijn, vaak voor bedragen van rond €1 per maand. Hier lees je over wat Youfone je dan aan kan bieden en hoeveel je daarvoor betaalt.

De prijs

Zoals bij praktisch iedere aanbieder het geval is, is er ook bij Youfone een alles in één basispakket waar je extra opties aan toevoegt. De prijzen voor dit pakket vind je in de volgende tabel.

Youfone pakket Inhoud Prijs
Alles in één Minimaal 30 Mbit/s DSL internet Tot 500 Mbit/s glasvezel internet 1 televisie met 46 zenders Geen extra zenderpakketten Vast bellen €15 aansluitkosten €29 per maand voor eerste 4 maanden €49 maandelijks daarna

Waar moet je op letten?

Bij Youfone krijg je DSL internet of glasvezel internet. Heb je glasvezelkabel, dan krijg je ook de daadwerkelijke snelheid van het internet dat je geboden werd, maar ben je nog aangewezen op DSL internet, dan kun je alleen de maximale snelheid van jouw adres realiseren. Soms is dit 30 Mbit/s en soms is dit 100 Mbit/s. Het is belangrijk om daar rekening mee te houden als je je contract afsluit en geen internetsnelheid uit te kiezen die je toch niet kunt realiseren thuis. Bij Youfone krijg je ook relatief weinig televisiezenders, maar daar staan ook lage maandlasten tegenover. Wil je het aantal basis zenders uitbreiden, dan kun je dat doen door €8 per maand extra te betalen. Dan krijg je 78 zenders als standaard en heb je de mogelijkheid hier zenderpakketten aan toe te voegen. Loop dus de zenders even door, zodat je het beste pakket uitkiest en de juiste prijs betaalt.

De extra opties bij Youfone

Via Youfone maak je gebruik van een aantal extra opties en door deze uit te kiezen pas je je abonnement aan op jouw persoonlijke situatie. Tegelijkertijd heb je zo de mogelijkheid de prijs te beïnvloeden en alleen extra te nemen wat je je ook maandelijks kunt veroorloven. Werk je met een budget, dan heb je aan Youfone een goede optie, want de maandelijkse kosten zijn laag. Hier vind je een lijstje met de extra opties die je tot je beschikking hebt als je voor Youfone kiest.

  • Extra zenderpakketten: er zijn relatief weinig extra pakketten die je bij Youfone uit kunt kiezen. Zij geven je de optie om de basiszenders uit te breiden of om extra sportzenders toe te voegen. Behalve dat biedt Youfone geen extra zenders aan.
  • Een extra ontvanger: wil je op een extra televisie ook dezelfde kanalen kunnen ontvangen, dan heb je daar een ontvanger voor nodig. Dit kost je €5 per maand extra en je bestelt maximaal één ontvanger extra.
  • Extra belbundels: bij Youfone krijg je voor €1 per maand een vaste lijn waarmee je voordelig belt. Voor een extra bedrag per maand (€5 tot €10) kun je ook onbeperkt naar vaste lijnen en/of mobiele telefoons in Nederland bellen. Voor slechts €2 per maand extra krijg je 50 procent korting op je telefoontjes naar het buitenland.

Wel of niet een vaste lijn meenemen?

Het nut van een vaste lijn wordt nogal eens betwijfeld. Iedereen belt tegenwoordig gratis via verschillende online applicaties en dat ook naar het buitenland. Bellen via de mobiele telefoon is daarbij vaak nog goedkoper, omdat de belminuten bij het abonnement zijn inbegrepen. Er zijn echter situaties waarin een vaste lijn wel gewenst is. Wil je een extra mogelijkheid om te bellen, bijvoorbeeld, dan is €1 per maand niet veel. Ook als je een bedrijf hebt kan een vaste lijn fijn zijn. Bij Youfone is deze optie maandelijks op te zeggen, dus als je het probeert en het blijkt geen toegevoegde waarde te hebben, dan zit je er niet een jaar aan vast.

Wat onderscheid Youfone van de rest?

Als jij een televisie, internet en telefoonabonnement wilt afsluiten zonder toeters en bellen en poespas, dan is Youfone ideaal. Het aantal extra opties dat je hebt is beperkt, de prijzen zijn goed en met een basispakket kun je prima uit de voeten. Wil je echter wat meer van je abonnement, extra zenderpakketten, meer uitbreidingsmogelijkheden en bijvoorbeeld ook anti virus software, dan is Youfone niet de beste optie. Voor deze pakketten betaal je dan ook soms ook gemakkelijk €100 per maand. Heb je een beperkt budget en heb je geen bepaalde zenders nodig, dan is Youfone ideaal en goed betaalbaar.

Vergelijk offertes

Is het tijd om een nieuw alles in één pakket aan te wijzen? Dan is het verstandig om ook andere aanbieders te bekijken. Dat doe je gemakkelijk via deze website. Vergelijk alles wat er wordt aangeboden, kies het beste abonnement uit en je weet zeker dat je geen actie over het hoofd hebt gezien.

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen …

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers …

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke …

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds …

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna …