Informatie en advies over alles in 1 pakketten
Vergelijk gratis alles in 1

De meeste Nederlanders maken bijna dagelijks gebruik van mobiel bellen, internet en digitale televisiediensten. Dit maakt een alles in 1 pakket een ideale keuze, aangezien je maar één prijs betaalt voor alle drie diensten. De voordeligheid is maar één van de vele voordelen van een alles in 1 pakket. Maar wat zijn dan de voordelen van een alles in 1 pakket? Lees hieronder verder voor een opsomming van alle voordelen die komen kijken bij het afsluiten van een alles in 1 pakket.

Wat is een alles in 1 pakket?

Een alles in 1 pakket is tegenwoordig één van de meest populaire keuzes voor het afnemen van alle 3 diensten: internet, bellen en televisie. Een alles in 1 pakket biedt één pakket bestaande uit 3 verschillende diensten, waarbij je maar één totaalprijs betaalt voor het geheel pakket. Zowel grote als kleine providers bieden alles in 1 pakketten waarbij de prijzen flink variëren afhankelijk van welke provider je uitkiest. Een alles in 1 pakket wordt ook wel een triple play pakket genoemd. Tegenwoordig kan je zelfs alles in 1 pakketten treffen die bestaan uit 4 verschillende diensten, ook wel quad play genoemd.

Waaruit bestaat een alles in 1 pakket?

Een alles in 1 pakket houdt bij de meeste providers vaak 3 standaard diensten in. De meeste alles in 1 pakketten bestaan uit de volgende diensten:

  • Bellen: Hierbij dien je rekening te houden met de kosten van een vaste lijn per minuut, mobiele telefonie, nummerbehoud en voicemail op email.
  • Internet: Je hebt hierbij de keuze uit ADSL, glasvezel of kabelinternet waarbij de snelheid een grote rol speelt.
  • Digitale televisie: Hierbij ontvang je een aantal zenders, interactieve TV, terugkijken, on demand en verschillende aparte sport- en filmzenders.

Voordelen van een alles in 1 pakket

Ga je een alles in 1 pakket afsluiten om gebruik te kunnen maken van diensten zoals internet, tv en telefonie? Dan zijn er een aantal voordelen die komen kijken bij een alles in 1 pakket. De vele voordelen zijn als volgt:

Voordeel 1: Een alles in 1 pakket biedt zowel internet, telefonie als tv

Door een alles in 1 pakket aan te sluiten geniet je van 3 verschillende diensten onder één abonnement.

Voordeel 2: Je hebt maar één aanspreekpunt

Een alles in 1 pakket wordt afgenomen bij één provider, wat dus inhoudt dat je bij vragen maar contact op hoeft te nemen met één partij. Behalve dat je maar één aanspreekpunt hebt, krijg je maandelijks maar één factuur voor alle 3 diensten. Dit maakt de administratie ook veel eenvoudiger bij te houden.

Voordeel 3: Mogelijkheid van een 4 in 1 pakket

Naast alles in 1 pakketten die uit 3 diensten bestaan, heb je ook de mogelijkheid om een 4 in 1 pakket af te sluiten. Hierbij wordt je mobiel abonnement gekoppeld aan een samenwerkend bedrijf. Denk zo bijvoorbeeld aan energiediensten, welke genomen kunnen worden in combinatie met een 3 in 1 pakket.

Voordeel 4: Lage kosten per pakket

Je krijgt hierbij één prijs voor alle 3 diensten. Deze prijs is over het algemeen lager vergeleken met het afnemen van elke dienst apart. Je kunt uitgaan van een vermindering van gemiddeld 30% op de kosten.

Voordeel 5: Welkomstcadeau of -korting

De meeste providers bieden aantrekkelijke welkomstcadeau ’s of welkomstkortingen bij het afsluiten van een alles in 1 pakket. Providers proberen op deze manier zoveel mogelijk nieuwe klanten naar zich toe te trekken.

Voordeel 6: De nieuwe provider regelt de overstap

In de meeste gevallen is het zo dat de nieuwe provider het hele overstapproces regelt. Zelf hoef je niets te doen. De nieuwe provider zegt je huidig abonnement op en zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van je nieuw abonnement.

Zijn er ook nadelen?

Er zijn ook wat voordelen die komen kijken bij het afsluiten van een alles in 1 pakket. Zo dien je rekening te houden met eventuele ongevallen bij de Provider. Mocht er bij de Provider wat verkeerd gaan waardoor er een storing optreedt, dan heb je hier last van voor alle diensten uit je pakket. Je kunt dan geen gebruik maken van de diensten. Daarnaast is er sprake van een gebrek aan loyaliteit. Je krijgt voordeel en korting op het gehele pakket, niet op elke aparte dienst. Zo krijg je maar één welkomstcadeau bij het afsluiten van een alles in 1 pakket terwijl je, bij het afsluiten van een abonnement van elke aparte dienst, een apart cadeau zou krijgen.

Door een alles in 1 pakket af te sluiten profiteer je van verschillende diensten in één pakket. Je betaalt hierbij één enkele prijs terwijl je geniet van de vele voordelen die een alles in 1 pakket kan bieden. Over het algemeen betaal je minder voor het hele pakket vergeleken met het afnemen van elke losse dienst waarbij de kosten dus wat hoger oplopen. Een alles in 1 pakket is dus zeker aan te raden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Laatste nieuws

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers in Nederland is er een onderlinge grote concurrentie

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna dagelijks gebruik van mobiel bellen, internet en

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke alles in 1 abonnementen genaamd Apple One.