Ziggo alles in 1 zonder telefonie

Met een alles in 1 pakket van Ziggo kun je al je zaken in één keer regelen. Bij de meeste alles in 1 pakketten zitten televisie, internet en telefonie inbegrepen. Je betaalt dan maandelijks in één keer een vast bedrag voor deze drie onderdelen die allemaal bij dezelfde provider zijn afgesloten. Handig, want zo heb je niet meer allemaal losse abonnementen, maar alles overzichtelijk bij elkaar op één factuur. Nou hebben steeds meer mensen geen vaste telefoon meer en daarom kun je bij Ziggo een alles in 1 pakket kiezen, maar dan zonder telefonie.

Prijsoverzicht

Een goedkoop alles in 1 pakket van Ziggo kost zo’n €53,- per maand. Je hebt dan een internetsnelheid van 50 Mbit/s om te downloaden en 5 Mbit/s om iets te uploaden. Daarnaast heb je ook internetbeveiliging en is de kwaliteit van de wifi goed. Daarnaast heb je ook interactieve televisie met wel meer dan tachtig verschillende zenders. Ook krijg je een mediabox en kun je genieten van Ziggo Sport. Daarnaast kun je ook programma’s en films terugkijken en kun je sowieso overal televisie kijken met Ziggo GO. Het is dan echter niet mogelijk om live televisie te pauzeren of op te nemen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een cadeautje, zoals bijvoorbeeld drie Smart Wifi Boosters, of een korting van drie maanden. Je betaalt de eerste drie maanden dan €39,95 in plaats van €53,- per maand.

Zou je wel kiezen voor vast bellen in je alles in 1 pakket, dan kost dit je €1,- per maand extra. Je betaalt dan dus €54,- per maand. Dit is dan met je vaste huistelefoon. Je betaalt daarnaast ook nog eens €0,13 per minuut wanneer je iemand belt. Daar komt dan nog een starttarief van €0,13 bovenop. Deze tarieven gelden voor alle telefoongesprekken, of je nou naar een vaste telefoon belt of naar een mobiele telefoon. Het scheelt dus niet heel veel wanneer je kiest voor een alles in 1 pakket zonder telefonie, maar het is zonde om te betalen voor iets waar je geen gebruik van maakt.


Prijs per maand
Ziggo Start€53,-
Ziggo Complete€68,-
Ziggo Max€88,50
Ziggo Giga€99,50

Bij Ziggo Complete betaal je €68,- per maand wanneer je kiest voor een alles in 1 pakket zonder telefonie. Ook hier geldt weer dat je €1,- extra betaalt wanneer je wel kiest voor een telefoon inbegrepen, namelijk €69,-. Daarnaast is de internetsnelheid een stuk sneller, namelijk 250 Mbit/s wanneer je iets wilt downloaden en 25 Mbit/s wanneer je iets wilt uploaden. Verder heb je wel dezelfde voordelen qua internet, namelijk een goede wifi en een internetbeveiliging. Deze internetbeveiliging bestaat uit een antivirussoftware die erg goed van kwaliteit is zodat je je computer veilig kunt gebruiken om online te winkelen of om bankzaken te regelen. Uiteraard ben je hier ook mee verzekerd tegen virussen en spyware.

Qua televisie heb je ook dezelfde voordelen, alleen komt er dan ook nog bij dat je live televisie kunt pauzeren en opnemen. Dit is erg handig wanneer je niet tijd hebt om iets live te kijken. Ook krijg je dan Ziggo Movies & Series erbij. Dit is een platform waarmee je honderden films en series kunt kijken. Wanneer dit niet standaard in je pakket zit, kun je dit er ook los bij bestellen. Je betaalt dan een bedrag van €6,95 per maand en dan kun je onbeperkt gebruik maken van deze dienst.

Ziggo Max

Met Ziggo Max heb je een internetsnelheid van maarliefst 500 Mbit/s wanneer je iets wilt downloaden. Zo kun je dus razendsnel Netflix kijken en blijft het beeld nooit haperen. De uploadsnelheid is dan 40 Mbit/s. Daarnaast heb je uiteraard ook internetbeveiliging en ben je verzekerd van een perfecte wifi. Qua televisie heb je nog meer zenders waar je uit kunt kiezen, namelijk meer dan 125. Ook heb je een Mediabox Next waarmee je in 4K resolutie televisie kunt kijken. Verder kun je genieten van vele extraatjes en handige functies, zoals Ziggo Sport, uitgebreid terugkijken, Movies & Series XL en kun je kijk profielen aanmaken en de televisie bedienen met voice control.

Ziggo Giga

Met Ziggo Giga weet je zeker dat je het beste van het beste pakket hebt. Je internet is dan mega snel, namelijk 1000 Mbit/s bij downloaden en 50 Mbit/s wanneer je iets wilt uploaden. Natuurlijk heb je ook hier weer internetbeveiliging en zeer goede wifi. Qua televisie heb je dezelfde mogelijkheden en extra’s als met een Ziggo Max pakket. Met alle pakketten geldt dat je kunt kiezen voor het cadeau van de drie Smart Wifi Boosters wanneer je een abonnement afsluit, of voor een korting. Je betaalt dan dus de eerste maanden €39,95. Hoe lang je dit lager bedrag betaalt, hangt af van het abonnement dat je kiest.

Voordelen Ziggo alles in 1 zonder telefonieNadelen Ziggo alles in 1 zonder telefonie
Het voordeel van een alles in 1 pakket van Ziggo zonder telefonie is dat je niet hoeft te betalen voor een telefoon die je toch niet gebruikt. Je kunt gewoon je eigen fijne telefoon abonnement behouden.Het nadeel van Ziggo alles in 1 zonder telefonie is dat je dit ook niet gemakkelijk aan kunt passen wanneer je toch besluit dat je telefonie in je pakket wilt hebben.

Goed om te weten

Iets dat misschien handig is om te weten wanneer je een Ziggo alles in 1 pakket zonder telefonie aan wilt schaffen, is dat je flinke korting kunt krijgen wanneer je het pakket combineert met een abonnement van Vodafone. Heb je dus al een mobiel abonnement bij Vodafone en wil je graag een alles in 1 pakket van Ziggo? Door dit te combineren krijg je heel veel gratis voordelen en elke maand een korting van €2,50 of €5,-. Dit hangt af van het soort abonnement dat je hebt.

Tips om geld te besparen

Een handige manier om geld te besparen wanneer je een nieuw alles in 1 pakket van Ziggo uit gaat zoeken, is door echt te kiezen wat je nodig hebt. Het grootste deel van de prijs van het pakket wordt gebaseerd op de internetsnelheid. Hoef je dus niet per se heel snel internet te hebben, maar wil je bijvoorbeeld wel een ander voordeel hebben, zoals Movies & Series? Je bent dan goedkoper uit door een goedkoper abonnement te kiezen en dit er dan los bij te bestellen. Vergelijk dus alle opties goed met elkaar, want zo kun je een hoop geld besparen.

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen …

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers …

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke …

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds …

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna …