Informatie en advies over alles in 1 pakketten
Vergelijk gratis alles in 1

Alles in 1 pakketten worden steeds populairder in Nederland. Niet alleen particulieren maar ook zakelijke klanten zien steeds sneller de vele voordelen van een alles in 1 pakket in. Werk je vanuit huis? Dan zou je kunnen overwegen om een alles in 1 pakket af te nemen voor betrouwbaar internet, telefonie en digitale televisiediensten. Maar in hoeverre is een alles in 1 pakket nou eigenlijk echt voor thuiswerken? Je komt het hieronder allemaal te weten.

Wat is een alles in 1 pakket?

Een alles in 1 pakket is een abonnement waarbij je 3 verschillende diensten samen kunt krijgen onder één pakket. Het gaat hierbij om internet, bellen en televisie. Je betaalt bij een alles in 1 pakket maar één totaalprijs voor alle diensten samen. De prijzen, inhoud en voorwaarden van de verschillende alles in 1 pakketten die momenteel beschikbaar zijn in Nederland variëren flink afhankelijk van welke provider je uitkiest. Elke provider mag namelijk zelf zijn eigen pakketten en prijzen samenstellen. Een andere benaming voor een alles in 1 pakket is een triple play pakket. Naast triple play tref je ook wel pakketten die uit 4 diensten bestaan in plaats van 3. Dergelijke pakketten worden quad play genoemd.

Waaruit bestaat een alles in 1 pakket?

De meeste alles in 1 pakketten bestaan uit 3 standaard onderdelen. De verschillende onderdelen van een alles in 1 pakket zijn als volgt:

  1. Bellen: Maandelijks krijg je een aantal belminuten en sms’jes die je kunt gebruiken.
  2. Internet: Met de keuze uit ADSL, kabelinternet of glasvezelinternet kan je genieten van verschillende internetsnelheden.
  3. Digitale tv: Dit onderdeel biedt een vast aantal zenders, interactieve tv, programma gemist, terugkijken, on demand en nog veel interessante opties.

Voordelen en nadelen van een alles in 1 pakket

Een alles in 1 pakket heeft in principe alles te bieden: internet, bellen en televisie. Er zijn een aantal voordelen en nadelen de gemoeid zijn met de welbekende alles in 1 pakketten. De verschillende voor- en nadelen die komen kijken bij een alles in 1 pakket zijn als volgt:

VoordelenNadelen
Je kunt genieten van 3 verschillende diensten onder één abonnement.In geval van een storing bij de provider, dan vallen alle diensten van het 3 in 1 pakket af.
Er is maar één aanspreekpunt bij eventuele vragen over de diensten.Je ontvangt een korting op het gehele pakket, niet elke losse dienst.
De kosten voor een alles in 1 liggen lager dan het apart afnemen van elke losse dienst.
Je krijgt aantrekkelijke acties, kortingen en cadeaus bij het sluiten van een nieuw alles in 1 pakket.
Een mogelijke overstap wordt geheel verzorgd door de nieuwe provider als je een alles in 1 pakket afneemt.
Je kunt ook een 4 in 1 pakket samenstellen als je al een alles in 1 pakket hebt.

Overstappen naar een alles in 1

Is je huidig abonnement onlangs verlopen en ga je een alles in 1 pakket afsluiten? Dan kan je zeker besparen door te overstappen naar een andere provider. Providers geven namelijk allerlei kortingen, welkomstcadeaus en aanbiedingen aan nieuwe klanten die een (langdurig) alles in 1 pakket afsluiten. Trouwe klanten die hun abonnement verlengen krijgen geen speciale voordelen waardoor het loont om te blijven overstappen nadat je huidig contract is verlopen.

Alles in 1 pakket: waar moet je op letten?

Als je overweegt om een alles in 1 pakket af te sluiten, dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo dien je goed te letten op het soort abonnement en moet je kiezen tussen label, DSL of glasvezelinternet. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan welk internetsnelheid je wenst af te nemen om je thuiswerk te realiseren. Verder dien je te kijken naar de kosten voor het alles in 1 pakket, de provider zelf, de voorwaarden van het pakket en de eventuele extra functionaliteiten waar je uit kunt kiezen.

Thuiswerken en een alles in 1

Vooral de laatste paar maanden is men steeds meer thuis gaan werken. Deze trend wordt steeds populairder, mede vanwege de corona perikelen. Voor ondernemers die vanuit huis willen werken, is een alles in 1 pakket uitermate ideaal. Met 1 pakket is het mogelijk om razendsnel internet, mobiel en televisie te krijgen. Daarnaast hebben bedrijven de mogelijkheid om speciale zakelijke alles in 1 pakketten samen te stellen waardoor je zelf je pakket in elkaar kunt zetten. Op deze manier wordt het eenvoudiger en betrouwbaarder om vanuit huis te kunnen werken.

Met een alles in 1 pakket kan je verschillende diensten samenstellen onder één abonnement in plaats van het afnemen van elke losse dienst. Je krijgt dan ook maar één factuur en hebt maar één aanspreekpunt. Ook de kosten liggen wat lager vergeleken met de andere abonnementen terwijl je een volledig pakket krijgt. Alles in 1 pakketten zijn zeker voordelig en de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Laatste nieuws

Alles in 1 abonnement: wat zijn de dingen waar je op moet letten?

Een alles in 1 abonnement is vaak goedkoper dan losse diensten bij

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers in Nederland is er een onderlinge grote concurrentie

Checklist alles in 1 pakket

Er worden een groot aantal alles in één pakketten aangeboden door verscheidene