Alles in 1 extra Ziggo maximale snelheid

Er zijn steeds meer verbeteringen op het gebied van internet en er is daardoor ook steeds sneller internet beschikbaar. Tegenwoordig kun je gemakkelijk met meerdere apparaten tegelijk naar Netflix of Uitzending Gemist kijken zonder dat de kwaliteit hier onder gaat lijden. Als je echt de maximale snelheid van internet wil hebben, dan is dit vaak ook mogelijk. Zo heeft Ziggo verschillende alles in 1 pakketten waarbij de snelheid van het internet steeds sneller wordt. Lees snel verder om te kijken welk pakket het beste is voor jou.

Prijsoverzicht

Wanneer je voor de maximale snelheid wilt gaan, zijn er twee pakketten van Ziggo waar je uit kunt kiezen: Ziggo alles in 1 Max en Ziggo alles in 1 Giga. Je kunt kiezen bij het afsluiten van deze abonnementen of je een korting wilt of een cadeautje wilt hebben. Het cadeau is een set van drie Smart Wifi Boosters zodat je je wifi verbinding goed kunt verdelen door je hele huis. Deze drie boosters hebben een waarde van €149,-. De korting waar je ook voor kunt kiezen geldt voor vijf maanden en je betaalt dan €39,95 in plaats van €88,50 of €99,50. Dit is dus een korting van €48,55 of €59,55 wat uitkomt op €242,75 en €297,75. Verder kun je ook nog korting krijgen op je abonnement wanneer je een mobiele telefoonabonnement van Vodafone hebt en deze twee combineert.


Prijs per maand
Ziggo alles in 1 Max€88,50
Ziggo alles in 1 Giga€99,50

Ziggo alles in 1 Max is op de meeste adressen wel beschikbaar. Je hebt dan een downloadsnelheid van maarliefst 500 Mbit/s. De upload snelheid is met dit pakket 40 Mbit/s. Daarnaast heb je ook internetbeveiliging. Dit is een antivirussoftware zodat je rustig kunt bankieren, surfen en winkelen op het internet zonder dat je je zorgen hoeft te maken om virussen, phishing of spyware. Daarnaast heb je meer dan 125 televisiezenders waar je naar kan kijken en heb je een Mediabox Next van 4K waarmee je live televisie kunt pauzeren, de televisie kunt bedienen met je eigen stem en het kijken persoonlijker kan maken door voor iedere kijker speciale profielen aan te maken. Verder heb je ook een abonnement van Movies & Series XL, Ziggo Sport en kun je overal televisie kijken door middel van Ziggo GO.

Het pakket met de snelste internetverbinding is Ziggo alles in 1 Giga. De downloadsnelheid is dan maar liefst 1000 Mbit/s, wat echt ontzettend snel is. De upload snelheid is 50 Mbit/s. Verder heb je alle voordelen qua televisie en internet die het Max pakket ook heeft. Zo heb je heel veel televisiezenders waar je uit kunt kiezen en krijg je er verschillende extra’s bij zoals een Movies & Series XL abonnement. Let er wel op dat dit pakket nog niet op alle adressen beschikbaar is.

Voordelen Ziggo alles in 1 maximale snelheidNadelen Ziggo alles in 1 maximale snelheid
Het grote voordeel van Ziggo alles in 1 extra met maximale internetsnelheid is natuurlijk de kwaliteit van het internet. Deze is altijd supersnel en je kunt met verschillende apparaten tegelijk intensief gebruik maken van het internet zonder dat de snelheid hierdoor minder wordt.Het nadeel van Ziggo alles in 1 met maximale snelheid is dat de prijs een stuk duurder is dan van een ander pakket. Je betaalt maandelijks redelijk hoge kosten ten opzichte van pakketten met minder snelle snelheden. Dit komt natuurlijk door de kwaliteit van het internet, maar ook omdat er bij de duurdere pakketten ook vaak vele extra’s bij zitten waar je ook voor moet betalen.

Goed om te weten

Iedereen wil natuurlijk supersnel internet hebben. Let er echter wel op dat dit niet op elk adres mogelijk is. Niet op elk adres ligt glasvezel en niet op elke plek is er een sterke internetverbinding mogelijk. Wanneer je achteraf woont, is de kans groter dat je een slechtere internetverbinding hebt dan wanneer je bijvoorbeeld in de stad woont. Je kunt dus wel een alles in 1 pakket kiezen met het allersnelste internet, maar als dat simpelweg niet mogelijk is op jouw woonplaats dan zal je internet ook niet die snelheden kunnen evenaren. Kijk dus altijd van tevoren goed wat er mogelijk en haalbaar is voor jou en schaf dus niet zomaar een duur pakket aan met het supersnel internet als dit niet mogelijk is voor jou.

Een alles in 1 pakket met de maximale internetsnelheid is natuurlijk hartstikke fijn, maar kan in sommige gevallen ook overbodig zijn. Wanneer je maar met één of twee personen in een huis woont, heb je genoeg aan de gemiddelde internetsnelheid. Je zult dan bijna nooit optimaal gebruik maken van de maximale snelheid, dus is het zonde om hier dan zoveel geld voor te betalen. Zelfs wanneer je met nog meer mensen in huis woont, maar alleen gebruik maakt van Netflix of Uitzending Gemist, kan een alles in 1 pakket met maximale internetsnelheid nog te veel zijn. Dit is namelijk meer bedoeld voor mensen die intensief gebruik maken van internet en vaak grote bestanden willen downloaden of uploaden of voor mensen die thuis werken en dus altijd het beste internet nodig hebben.

Tips om geld te besparen

Een handige en simpele manier om geld te besparen wanneer je een nieuw alles in 1 pakket van Ziggo aan gaat schaffen is door de verschillende beschikbare pakketten goed met elkaar te vergelijken. Zo voorkom je namelijk dat je een pakket kiest dat er in eerste instantie heel goed uit ziet, maar dat eigenlijk helemaal niet zo goed bij je past. Het is natuurlijk hartstikke fijn om heel veel extra televisiezenders te hebben, maar als je weinig televisie kijkt dan is dit natuurlijk overbodig. Je betaalt hier echter wel extra voor en dat is zonde van je geld. Door van tevoren goed te bedenken wat je precies allemaal in je pakket wilt hebben en deze opties goed met elkaar te vergelijken, weet je zeker dat je de beste prijs hebt en kun je flink wat geld besparen.

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen …

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers …

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke …

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds …

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna …