Informatie en advies over alles in 1 pakketten
Vergelijk gratis alles in 1

Alles in 1 pakketten zijn tegenwoordig razend populair. En dat is ook logisch, want ze zijn hartstikke fijn. Je hebt op deze manier namelijk al je zaken in één keer geregeld. Alles komt overzichtelijk op dezelfde factuur te staan en je hebt niet meer te maken met allemaal losse abonnementen. Daarnaast is het ook nog eens veel goedkoper doordat providers vaak kortingen geven. Dit doen zij natuurlijk om zoveel mogelijk klanten te trekken. Een voorbeeld van een provider die verschillende alles in 1 pakketten aanbiedt, is Caiway.

Prijsoverzicht

Het voordeligste alles in 1 pakket van Caiway kost €53,50 per maand. Je hebt dan glasvezel internet met een snelheid van 75 Mbit/s. Daarnaast krijg je een interactieve tv-ontvanger en heb je toegang tot meer dan 70 zenders, waarvan er 43 beschikbaar zijn in Full HD kwaliteit. Ook zitten er handige functies bij zoals programma’s opnemen, live televisie pauzeren en programma gemist. Je kunt kiezen of je ook vast bellen in je pakket wilt hebben. Dit kost €2,50 per maand. De prijzen de abonnementen in de tabel hieronder kunnen iets afwijken. Dit ligt aan de plaats waar je woont en het type internet dat je aan kan. De prijzen hierboven zijn gebaseerd op internet via glasvezel. Dit kan echter ook niet op elke plek in Nederland omdat er nog niet overal het glasvezel van Caiway ligt.


Prijs per maand
Caiway Voordelig€53,50
Caiway Slim€65,50
Caiway Snel€77,50

Bij het Caiway Slim pakket heb je een internetsnelheid van 250 Mbit/s. Daarnaast krijg je twee interactieve tv-ontvangers in plaats van één waardoor je op twee verschillende plekken in huis televisie kunt kijken. Verder heeft het qua televisie dezelfde voordelen als een Caiway Voordelig pakket. Zo is het geen probleem als je het begin van een programma hebt gemist, want dit kun je op een later moment nog vanaf het begin bekijken. Ook kun je online televisie kijken via een speciale app. Bellen doe je ook voor dezelfde prijs.

Bij Caiway Snel heb je supersnel internet van maarliefst 600 Mbit/s. Verder krijg je hier net zoals bij een Caiway Slim pakket twee interactieve tv-ontvangers bij en heeft het dezelfde handige televisie functies als de andere twee pakketten. Ook bellen doe je voor dezelfde prijs. Het is bij alle drie de pakketten mogelijk om tegen een kleine meerprijs je pakket uit te breiden. Zo heb je voor €2,50 per maand toegang tot de televisiezender FOX Sports Eredivisie. Ook kun je kiezen voor onbeperkt bellen in Nederland. Dit kost je maandelijks €10,95.

Voordelen alles in 1 CaiwayNadelen alles in 1 Caiway
Het voordeel van een alles in 1 pakket van Caiway is dat het supersnel internet levert, ook lokaal. Ze hebben glasvezel op plekken waar bijvoorbeeld Ziggo geen glasvezel heeft. Op deze manier kun jij, ook al woon je wat achteraf, ook gebruik maken van het snelle internet van glasvezel.Het nadeel van Caiway is dat het niet overal beschikbaar is. Zo zijn ze vooral beschikbaar in Twente, Zuid-Holland en het Westland.
Wanneer je een alles in 1 pakket van Caiway bestelt, krijg je hier een gratis Wifi-modem bij en komt er een monteur het pakket gratis bij je installeren.Als je alleen een internet abonnement af wilt sluiten bij Caiway, dan kun je alleen maar kiezen voor glasvezel internet. Wanneer je internet via kabel wilt hebben, moet je hier ook televisie bij nemen. Je krijgt dan een Wifi-Modem, maar deze heeft geen ingebouwde router. Je kunt deze wel los bestellen, maar dit kost weer extra.

Goed om te weten

Iets wat erg handig is om te weten wanneer je een alles in 1 glasvezel pakket van Caiway aan wilt schaffen, is dat dit niet in heel Nederland mogelijk is. Je moet namelijk in het Caiway verzorgingsgebied wonen. Hun glasvezelnetwerk ligt nog niet in heel Nederland waardoor je niet op elke plek zomaar kunt kiezen voor Caiway als je provider. Gelukkig is er een handige kaart op de website te vinden waarop staat in welke gebieden je wel toegang hebt tot de diensten van Caiway.

Als je kiest voor een alles in 1 pakket van Caiway en je hebt ook een mobiel abonnement bij Caiway, dan kun je deze twee abonnementen met elkaar combineren. Je krijgt dan namelijk een combikorting. Dit is een korting van €5,- per maand. Dit wordt dan van je internet en televisie factuur afgehouden. Zo ben je dus elke maand iets goedkoper uit en scheelt dit je in een jaar tijd €60,-. Een handige korting dus die mooi is meegenomen.

Wanneer je een abonnement afsluit bij Caiway, krijg je een installatiepakket. Deze moet je zelf dus installeren. Je kunt altijd contact opnemen met een helpdesk wanneer het je niet lukt om dit pakket zelf te installeren. Als het dan nog niet lukt, dan pas komt er een monteur langs die jouw pakket gratis voor je installeert. Als de monteur langskomt, checkt hij meteen of je wifi wel naar behoren werkt. Als deze niet krachtig genoeg is, geeft hij meteen advies over hoe je dit kunt verbeteren.

Tips om geld te besparen

Je kunt simpelweg heel veel geld besparen door verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken. Zet bijvoorbeeld alle verschillende alles in 1 pakketten van Caiway op een rijtje. Zo kun je heel goed de prijzen en de inhouden van de pakketten met elkaar vergelijken. Zo kun je ook direct zien wat de voordeligste is. Op deze manier weet je zeker dat je niet teveel geld betaalt en kun je dus heel makkelijk wat geld besparen. Daarnaast weet je ook zeker dat je niet teveel betaalt voor een abonnement dat eigenlijk te ruim voor je is. Als je daarmee bijvoorbeeld heel veel verschillende zenders aan kan terwijl je helemaal niet zo vaak televisie kijkt, is dit natuurlijk zonde van je geld. Je kunt dan beter kiezen voor een goedkoper abonnement dat beter bij je past en dat een stuk goedkoper is.

Vergelijk gratis alles in 1

Laatste nieuws

Welke providers scoren het beste met hun alles in 1 pakketten?

Wanneer je een alles in 1 abonnement afsluit bij een provider, dan

Beste tips alles in één pakket

Bij het uitkiezen van een alles in één pakket heb je vele

Alles in 1 abonnement: wat zijn de dingen waar je op moet letten?

Een alles in 1 abonnement is vaak goedkoper dan losse diensten bij