Informatie en advies over alles in 1 pakketten
Vergelijk gratis alles in 1

Er zijn verschillende manieren waarop je het beste alles in één pakket voor jou kunt uitkiezen. Veel mensen doen dit op prijs en nemen het pakket waarmee ze krijgen wat ze nodig hebben voor het laagste maandbedrag. Anderen kijken naar de zenders die worden aangeboden, of de internetsnelheid. Een andere manier om een aanbieder uit te kiezen is door een vergelijking te maken van de cadeaus die je worden aangeboden. En veel telecombedrijven geven nieuwe klanten een leuk welkomstgeschenk of een interessante korting.

Welke cadeaus zijn er?

De cadeaus die worden aangeboden verschillen per bedrijf. En deze veranderen ook regelmatig en er worden constant nieuwe acties gestart. Als het cadeau voor jou belangrijk is, dan is het dus geen slecht idee om regelmatig even te kijken of er wat veranderd is. Je zoekt dan net zo lang tot je het beste cadeau hebt gevonden. Er zijn enkele standaard acties die door de aanbieders worden gebruikt en deze hebben we hier samengevat.

Soort actie Voorbeeld aanbieders Omschrijving
X maanden korting Alle De eerste 4 of 6 maanden betaal je een lager maandbedrag. Deze korting is vaak €15 tot €20 per maand.
Combikorting Oxxio, Budget Als je ook een energiecontract bij dezelfde aanbiederafsluit wordt je maandbedrag verlaagd of je krijgt een dienst gratis.
Gratis monteur KPN, Budget, Delta De eenmalige activatiekosten worden kwijtgescholden.
Gratis tv pakket Ziggo Je mag gratis een extra tv pakket uitkiezen en voor een jaar gebruiken.
Gratis Wifi versterker en Chromecast XS4ALL Met een versterker realiseer je een beter Wifi signaal in je woning en met een Chromecast maak je van je huidige televisie een smart televisie.

Waar moet je op letten?

Het is belangrijk dat je je door deze cadeaus niet gek laat maken. Een geweldige korting de eerste vier maanden betekent weinig als je jaarlijks nog steeds meer betaalt dan ergens anders. Je ziet in de tabel ook duidelijk dat alle aanbieders korting geven de eerste maanden, dus ook dat is niet iets speciaals. Gebruik de cadeaus in je voordeel, maar maak altijd een goede berekening van het geld dat je ermee bespaart. XS4ALL geeft je een gratis Wifi versterker en Chromecast cadeau. Dat is een goed voorbeeld van een originele aanbieding waar je mogelijk wat aan hebt. Ook het gratis tv pakket van Ziggo bespaart je jaarlijks veel geld. Daar staat dan tegenover dat Ziggo wel één van de duurste aanbieders is. Ga in dat geval kijken hoeveel je ergens anders zou betalen als je dat pakket toevoegt en beoordeel zo of Ziggo echt goedkoper is. Vergeet ook niet dat je dit pakket wel moet willen en dat je het niet alleen neemt omdat het gratis is.

Vergelijk offertes

De enige manier om met zekerheid de beste aanbieder met cadeau aan te wijzen is door een vergelijking te maken. Bij ons doe je dat gratis en vrijblijvend, zodat je regelmatig even terug kunt komen om te zien of de aanbiedingen veranderd zijn. Heb je het alles in één pakket gevonden met het beste cadeau, dan is het tijd om over te stappen.

Vergelijk gratis alles in 1

Laatste nieuws

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen checken, spelletjes spelen en contacten onderhouden via

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna dagelijks gebruik van mobiel bellen, internet en

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers in Nederland is er een onderlinge grote concurrentie