Informatie en advies over alles in 1 pakketten
Vergelijk gratis alles in 1

Soms heb je niet genoeg aan je mobiele abonnement of geldt deze simpelweg niet in het buitenland. Dit kan erg vervelend zijn omdat de kosten van het gebruik van je mobiele telefoon erg op kunnen lopen wanneer je deze buiten je bundel gebruikt. Daarom heeft Vodafone verschillende alles in 1 dagbundels. Deze gelden, zoals de naam al zegt, slechts één dag. Ze zijn daardoor ook laag in prijs waardoor je dus niet in een keer een hele hoop geld kwijt bent. Vodafone heeft daarnaast ook verschillende dagbundels, zodat er altijd wel eentje bij zit die bij jou past.

Prijsoverzicht

Wanneer je een business abonnement hebt bij Vodafone, betaal je minder voor de dagbundels dan wanneer je een regulier abonnement hebt. Daarnaast zijn er ook meerdere bundels waar je uit kunt kiezen. Wanneer je een regulier abonnement hebt, kun je namelijk kiezen uit de Alles in 1 Wereld en Alles in 1 Wereld XL. Met deze abonnementen kun je toch zorgeloos je telefoon gebruiken wanneer je in het buitenland bent. Daarnaast zijn het dagbundels, waardoor je er dus niet voor langere tijd aan vast zit.


Standaard abonneeRed BusinessRed Pro
Alles in 1 Wereld€5,-€4,13€4,13
Alles in 1 Wereld XL€8,50€7,02€7,02
Alles in 1 op Reis XLX€7,02€7,02

Er zijn dus verschillende bundels waar je uit kunt kiezen. Met de alles in 1 Wereld dagbundel kun je voordelig internetten, bellen en sms’en in bijna alle landen buiten Europa. De kosten hiervan verschillen per abonnement. Wanneer je Red Pro bent, kun je dit namelijk voordeliger krijgen dan wanneer je een reguliere klant bent. Je kunt dan dertig minuten lang bellen of gebeld worden. Daarnaast kun je ook nog dertig sms’jes versturen en krijg je dertig MB aan internet. Met Alles in 1 Wereld XL heb je honderd belminuten, honderd sms’jes en honderd MB aan internet.

Met een alles in 1 op Reis XL dagbundel kun je de hele dag onbezorgd bellen, internetten en sms’en in Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. Je hebt dan 125 belminuten die gelden voor wanneer je zelf belt en wanneer je gebeld wordt. Daarnaast kun je 125 sms’jes versturen en heb je 125 MB aan internet. Met de Internet op Reis Dagbundel wereld krijg je alleen maar internet op je telefoon. Dit is tot 30 MB dat je dagelijks krijgt. Wanneer je het limiet van 30 MB bereikt hebt, betaal je nog €0.83 per MB die je verbruikt.

Goed om te weten

Het is heel eenvoudig om een Alles in 1 Wereld bundel van Vodafone te activeren als je in het buitenland bent. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is een sms’je te sturen naar het nummer 4000 met de tekst ‘ALLES OP REIS WERELD AAN’. De bundel wordt dan meteen geactiveerd en deze kun je de hele dag gebruiken. Als je de bundel toch stop wil zetten voor het einde van de dag, dan stuur je simpelweg weer een sms’je naar het nummer 4000. Om de bundel te stoppen stuur je de tekst ‘ALLES OP REIS WERELD UIT’. Wanneer je de XL bundel wilt stuur je de tekst ‘ALLES XL WERELD AAN’ om de bundel te activeren en ‘ALLES XL WERELD UIT’ om de bundel daarna weer stop te zetten.


Als je bijvoorbeeld op donderdag de goedkope bundel activeert, dan kost dit elke dag €5,-. De bundel wordt dan elke dag automatisch verlengd. Je moet hem echt stopzetten door middel van een sms’je. Als je dit niet doet, dan blijft de bundel namelijk elke dag doorlopen. Vergeet dus niet om deze weer uit te zetten. Als je meerdere dagen achter elkaar gebruik wilt maken van deze bundel, zet je deze dus stop wanneer je hem niet meer hoeft te gebruiken. De bundel hoef je pas aan het einde van de maand te betalen en komt gewoon op je factuur te staan. Als je de bundel een dag niet hebt gebruikt, hoef je hier uiteraard ook niet voor te betalen. Iets anders waar je op moet letten wanneer je een Alles in 1 Wereld bundel aanschaft, is dat je roaming aan moet hebben staan op je smartphone. Als roaming niet aanstaat, kun je namelijk ook niet op het internet op je mobiele telefoon.

Het is niet nodig om de bundel steeds aan te zetten wanneer je even wilt bellen of wilt internetten, je kunt hem gewoon de hele dag aan laten staan. Je hoeft deze dus ook niet uit te zetten wanneer je je telefoon niet gebruikt. Je kunt de bundel ook activeren in My Vodafone. De bundel stopt altijd om 23:59 uur Nederlandse tijd, ongeacht wanneer je hem aanzet. Wanneer je dus de bundel om 8 uur in de ochtend activeert of om 4 uur ‘s middags, dat maakt niet uit. De bundel komt namelijk om 12 uur ‘s nachts Nederlandse tijd weer te vervallen. Hier moet je dus goed op letten wanneer je een bundel aanschaft, want je kunt er dus niet eindeloos mee doen en het is zonde om deze aan te schaffen voor maar een paar uurtjes.

Tips om geld te besparen

Een handige manier om geld te besparen bij een Alles in 1 dagbundel van Vodafone is door van tevoren goed te bedenken hoeveel MB’s aan internet, belminuten of sms’jes je nodig hebt. Soms kun je namelijk geld besparen door een duurdere dagbundel te pakken dan een goedkopere. Wanneer je niet genoeg hebt aan de dagbundel die voordeliger is, kunnen namelijk de kosten alsnog hoog oplopen wanneer je dan alsnog buiten je bundel gaat gebruiken. Het internet buiten je bundel is in het buitenland namelijk een stuk duurder dan wanneer je in Nederland bent. Het is zonde van je reis of vakantie als je daarna ineens een hele hoge rekening op de mat krijgt. Wellicht is het dan beter om het zekere voor het onzekere nemen en een betere bundel kiezen. Daarnaast is het erg verstandig om verschillende bundels met elkaar te vergelijken zodat je zeker weet dat je de voordeligste bundel uitkiest.

Vergelijk gratis alles in 1

Laatste nieuws

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen checken, spelletjes spelen en contacten onderhouden via

Welke alles in 1 pakketten bieden de 3 grootste providers aan?

Bij een alles in 1 pakket kies je ervoor om diensten met

Op welke dingen moet je letten bij een alles in 1 pakket?

Providers bieden hun klanten vaak een alles in 1 abonnement aan, waarbij