Informatie en advies over alles in 1 pakketten
Vergelijk gratis alles in 1

Een van de redenen waarom alles in 1 pakketten zo populair zijn, is omdat ze heel voordelig zijn. Wanneer je dit vergelijkt met een los televisie, internet en telefoonabonnement betaal je hier maandelijks veel meer voor dan een alles in 1 pakket. Bovendien kun je deze vaak ook scoren met een flinke korting of een leuke actie, waardoor ze nog aantrekkelijker worden. Laat daar dan nog eens Black Friday bij komen, en dan is het helemaal feest. De providers hebben dan hun allerbeste deals en het is het voordeligst om op dit moment een nieuw alles in 1 pakket aan te schaffen. Zorg dus dat je goed voorbereid bent op deze sale.

Prijsoverzicht

Black Friday is over komen waaien uit Amerika en wordt in Nederland ook steeds populairder. In Amerika is het de dag na Thanksgiving Day en hebben alle winkels flinke uitverkopen. Uiteraard zijn niet alle kortingen even hoog, want de bedrijven moeten nog steeds verdienen aan hun producten. Steeds meer webshops, winkels en landen doen hieraan mee, zo ook Nederland. Waar het begon met winkels en webshops, doen ook steeds meer providers mee aan Black Friday. Je kunt op deze dag namelijk met heel veel korting een nieuw alles in 1 pakket aanschaffen. Je krijgt dan een korting op je maandelijkse kosten, een gratis uitbreidingspakket of een cadeau wanneer je een nieuw abonnement afsluit.


Gemiddelde korting Black Friday op een jaarcontract
Ziggo€29,65
KPN€33,-
Tele2€24,-
T-Mobile€120,-

Naast de kortingen die de providers aanbieden, geven zij ook vaak leuke gadgets en cadeaus weg. Zo geeft de provider XS4ALL bijvoorbeeld een gratis wifi versterker weg. Er zijn ook providers die een gratis Google Chromecast weggeven bij een nieuw abonnement of een abonnement op Videoland, Spotify of een andere streamingdienst. Een andere populaire actie is om de overstap naar een nieuwe provider zo aantrekkelijk mogelijk te maken door geen overstapkosten hoeven te betalen. Doordat Black Friday soms erg opgeblazen wordt, verwachten sommige consumenten spectaculaire kortingen en acties. Uit onderzoek is echter gebleken dat dit redelijk meevalt en dat de kortingen minder spectaculair zijn dan ze lijken. Sommige providers doen zelfs helemaal niet mee aan Black Friday.

Voordelen alles in 1 pakket kopen met Black FridayNadelen alles in 1 pakket kopen met Black Friday
Het grote voordeel van een alles in 1 pakket kopen met Black Friday is uiteraard de flinke korting die je krijgt. Het is meestal de enige tijd in het jaar dat providers zoveel kortingen en cadeaus weggeven. Profiteer hier dus goed van, want je bent dan een heel stuk voordeliger uit.Het grote nadeel van een alles in 1 pakket kopen tijdens Black Friday is dat dit maar een korte tijd duurt. Vroeger was het echt alleen maar een dag, tegenwoordig is het al iets uitgebreider en is het meestal een weekend of soms zelfs een hele week vol met acties en kortingen. Daarna is het echter voor een heel jaar weer gedaan. Deze actie is dus maar een weekend of een week in het hele jaar. Wanneer je in het voorjaar of in de zomer een nieuw pakket aan wil schaffen, wordt dat dus lastig.

Goed om te weten

Black Friday is dus maar een weekend of een week in het jaar. Probeer het dus zo uit te kienen dat je je oude abonnement opzegt of afloopt rond deze tijd. Wanneer je namelijk in het voorjaar of in de zomer op zoek moet naar een nieuw alles in 1 pakket, heb je minder kortingen dan wanneer de Black Friday deals gelden en ben je dus ook duurder uit. Wanneer je redelijk dicht tegen de Black Friday deal aan zit, kun je hier misschien nog wel mee wachten.

Het is echter zonde van je tijd en geld om hier heel lang op te wachten. Als je bijvoorbeeld een aantal maanden wacht op een goedkope deal en dus meer geld betaalt per maand, ben je alsnog duurder uit wanneer je wel een goedkoop abonnement kunt scoren. Dit komt omdat de extra kosten die je die maanden betaalt dat je wacht op Black Friday dan net zo hoog zijn als de totale korting die je krijgt met een Black Friday deal. Hierdoor heeft de korting geen nut meer, omdat je de maanden ervoor meer hebt betaalt. Dit is helemaal zonde wanneer je eigenlijk wel tevreden bent met je huidige pakket, maar overstap naar een andere provider vanwege een flinke korting.

Dat is ook meteen een andere valkuil van de Black Friday deals. Soms zijn de deals namelijk zo aantrekkelijk dat je te snel ja zegt en een nieuw alles in 1 pakket aanschaft. Lees dus altijd goed de kleine lettertjes door en kijk goed wat er in het pakket zit. Als je tevreden bent met je huidige provider, kan het gevaarlijk zijn om over te stappen naar een andere provider. Het pakket kan dan wel beter en goedkoper zijn door de kortingen, maar de kwaliteit van het pakket moet natuurlijk ook goed zijn. Wanneer je niet tevreden bent met je nieuwe provider, is het het geld wat je ermee bespaart misschien alsnog niet waard geweest.

Tips om geld te besparen

Door een alles in 1 pakket te kopen met Black Friday bespaar je in principe al heel veel kosten doordat je een flinke korting krijgt. Doordat al deze kortingen bij elke provider verschillend zijn, is het belangrijk om deze goed met elkaar te vergelijken. Zet ze allemaal op een rijtje met zowel de inhoud van het pakket als de prijs van het pakket. Zo zie je meteen met welk pakket je het voordeligste uit bent en welk pakket het beste is. Let er wel op dat het zo kan zijn dat je alleen de eerste paar maanden een flinke korting krijgt. Kijk dus ook altijd goed naar de jaarprijs van het pakket. Door deze allemaal goed met elkaar te vergelijken, kun je een hoop kosten besparen en weet je zeker dat je het goedkoopst uit bent.

Vergelijk gratis alles in 1

Laatste nieuws

Beste tips alles in één pakket

Bij het uitkiezen van een alles in één pakket heb je vele

Checklist alles in 1 pakket

Er worden een groot aantal alles in één pakketten aangeboden door verscheidene

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna dagelijks gebruik van mobiel bellen, internet en