Wat is Alles in 1 Wereld Vodafone?

Tegenwoordig geldt het abonnement van je telefoon in heel Europa. Zo kun je dus bellen vanuit Italië of internetten in Polen zonder dat je je zorgen moet maken om vervelende hoge kosten. Helaas wordt dit een ander verhaal wanneer je buiten Europa bent. Dan heb je namelijk vaak te maken met hoge kosten voor internet en bellen, wat natuurlijk niet erg fijn is. Gelukkig heeft Vodafone daar iets handigs op bedacht, namelijk Alles in 1 Wereld. Met deze bundel kun je zorgeloos internetten en bellen, waar je ook bent ter wereld.

Prijsoverzicht

Bij Alles in 1 Wereld van Vodafone kun je kiezen tussen twee verschillende varianten: Alles in 1 Wereld en Alles in 1 Wereld XL. Bij de XL versie krijg je net iets meer MB’s aan internet, belminuten en sms’jes dan bij de normale versie. Uiteraard kost deze dan ook meer geld. Met deze bundel kan elke internationale reiziger genieten van een betaalbaar telefoongesprek naar het thuisfront. Een Alles in 1 Wereld bundel van Vodafone is erg handig wanneer je op vakantie bent, maar ook wanneer je voor zaken in het buitenland bent.


Alles in 1 WereldAlles in 1 Wereld XL
Prijs per dag€5,-€8,50

Wanneer je kiest voor de gewone Alles in 1 Wereld, krijg je 30 MB internet om te gebruiken. Daarnaast krijg je ook nog eens 30 belminuten en 30 sms’jes om te versturen. Ook kun je 30 minuten gebeld worden zonder dat dit je extra oplevert. Het maakt dan niet uit waarvandaan je gebeld wordt. Bij de Alles in 1 Wereld XL heb je uiteraard beschikking tot internet, belminuten en sms’jes die je kunt versturen. In plaats van 30 is dit overal 100. Zo heb je dus 100 MB aan internet, 100 minuten om te bellen en 100 sms’jes om te versturen. Ook hier geldt weer dat je 100 minuten gebeld kunt worden, waar jullie beiden ook ter wereld zijn, zonder dat dit vervelende extra kosten oplevert.

Voordelen Alles in 1 WereldNadelen Alles in 1 Wereld
Het voordeel van een Alles in 1 Wereld bundel is dat heet een handige manier is om je bundel tijdelijk uit te breiden wanneer je op vakantie of op reis bent. Zo kun je genieten van internet, bellen of sms’en waar je maar bent ter wereld tegen een lage prijs.Het nadeel van Alles in 1 Wereld is dat het een dagbundel is en dat hij dus maar voor één dag geldt. Mocht je de volgende dag dus nog meer willen bellen of internetten, zul je een nieuwe bundel aan moeten schaffen.

Goed om te weten

Wil je gebruik maken van een Alles in 1 Wereld bundel als je buiten Europa bent? Het enige wat je dan hoeft te doen is een sms’je te sturen naar het nummer 4000 met daarin ‘ALLES OP REIS WERELD AAN’. De bundel wordt dan automatisch geactiveerd en is de hele dag geldig. Mocht je de bundel toch voor het einde van de dag stop willen zetten, dan stuur je simpelweg weer een sms’je naar het nummer 4000. Deze keer stuur je dan de tekst ‘ALLES OP REIS WERELD UIT’. Wanneer je de XL bundel wilt met meer internet, belminuten en sms’jes, stuur je de tekst ‘ALLES XL WERELD AAN’ om de bundel te activeren en ‘ALLES XL WERELD UIT’ om de bundel weer stop te zetten.


Als je bijvoorbeeld op maandag de gewone bundel activeert, kost dit je €5,- per dag. Hij wordt elke dag automatisch verlengd, tenzij je hem stopzet door een sms’je te sturen. Als je dit dus niet doet, blijft de bundel elke dag doorlopen. Wil je meerdere dagen achter elkaar gebruik maken van deze bundel, dan zet je deze dus stop wanneer je hem niet meer wilt gebruiken. De kosten van deze bundel hoef je pas aan het einde van de maand te betalen via de telefoonrekening die je elke maand krijgt. Als je de bundel een dag niet gebruikt, hoef je die dag ook niet te betalen. Een ander ding waar je op moet letten wanneer je een Alles in 1 Wereld bundel aanschaft, is dat je roaming aan moet hebben staan op je smartphone. Als dit niet aanstaat, kun je namelijk de bundel niet gebruiken omdat je telefoon dan niet met het internet verbonden kan worden.

Je hoeft de bundel niet steeds aan te zetten wanneer je even wilt bellen of wilt internetten, hij kan gewoon de hele dag aan blijven staan. Je hoeft hem dus ook niet uit te zetten wanneer je even geen gebruik van je telefoon maakt. De bundel start direct op het moment dat jij hem aanzet. Dit kun je doen door te sms’en of door de bundel aan te zetten in My Vodafone. De bundel stopt altijd om 23:59 uur Nederlandse tijd. Dit is dus wanneer je de bundel om 8 uur in de ochtend activeert, maar ook wanneer je dit om 4 uur ‘s middags doet. Om 12 uur ‘s nachts Nederlandse tijd komt de bundel weer te vervallen. Let hier dus op wanneer je een bundel aanschaft, want je kunt er dus niet eindeloos mee doen. Het is niet mogelijk om de belminuten en de eerste dag tien belminuten te gebruiken en de tweede dag twintig.

Tips om geld te besparen

Bedenk van tevoren goed hoeveel MB’s aan internet, belminuten of sms’jes je nodig hebt. Soms kun je namelijk geld besparen door de Alles in 1 Wereld XL versie te pakken. Wanneer je kiest voor de gewone, maar niet genoeg hebt aan de 30 MB aan internet, kunnen namelijk de kosten alsnog hoog oplopen. Het internet buiten je bundel is in het buitenland namelijk een stuk duurder. Het is zonde van je reis of vakantie als je daarna ineens te kampen krijgt met een hoge rekening. Je kunt dan beter het zekere voor het onzekere nemen en een betere bundel kiezen. Daarnaast is het ook verstandig om zoveel van de bundel op één dag te gebruiken, zodat je maar één dag hoeft te betalen.

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen …

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers …

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke …

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds …

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna …