Alles in 1 Oxxio

Met een alles in 1 pakket regel je al je zaken rondom je televisie, internet en telefonie gemakkelijk in één keer. Dat is ook een van de redenen waarom zulke pakketten zo populair zijn. Alles staat overzichtelijk op dezelfde factuur en je hebt niet te maken met allemaal losse abonnementen. Daarnaast is het ook nog eens een stuk voordeliger dan wanneer je alles los regelt. Er zijn veel verschillende providers die zulke alles in 1 pakketten aanbieden waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een van zulke aanbieders is Oxxio. Lees snel verder om te kijken wat voor pakketten zij hebben.

Prijsoverzicht

Je kunt bij Oxxio kiezen uit verschillende pakketten die je zelf samen kunt stellen. Zo kun je eerst de internetsnelheid kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit 50 Mb/s, 100 Mb/s, 200 Mb/s of 500 Mb/s. Het ligt een beetje aan je huishouden en aan je gebruik welke snelheid het beste geschikt is voor jou. Wanneer er verschillende apparaten tegelijk gebruik maken van het internet en grote bestanden moeten downloaden of Netflix kijken, is een hoge snelheid erg gunstig. Je kunt bij Oxxio ook kiezen voor groene stroom. Daarnaast hebben ze ook nog een app waarin je kunt zien hoeveel energie en stroom je verbruikt. Op deze manier weet je precies welke apparaten veel energie verbruiken en waar je misschien op kunt besparen.


Prijs per maand
Internetsnelheid 50 Mb/s€47,95
Internetsnelheid 100 Mb/s€54,95
Internetsnelheid 200 Mb/s€60,96
Internetsnelheid 500 Mb/s€67,95

Als je je televisie afsluit bij Oxxio, kijk je tv via het netwerk van KPN. Je hebt dan toegang tot ongeveer 60 tv-zenders, waarvan er 34 in HD kwaliteit beschikbaar zijn. Daarnaast kun je ook nog eens luisteren naar 100 verschillende radiozenders. Er zitten handige functies bij die je kunt gebruiken tijdens het televisie kijken, zoals het live pauzeren van een programma. Daarnaast kun je On Demand kijken, gemiste afleveringen terugkijken en wanneer je het begin van een programma hebt gemist deze met een druk op de knop vanaf het begin kijken. Je krijgt een gratis televisieontvanger bij je pakket en wanneer je er eentje extra wilt is dit ook mogelijk. Je betaalt hier dan €4,- per maand voor.

Het is ook nog mogelijk om je alles in 1 pakket van Oxxio uit te breiden. Zo kun je kiezen voor het Opnemen Pakket ter waarde van €4,99 per maand. Je kunt dan opnames inplannen en op een later moment dus je opname terugkijken. Er zijn ook nog extra zenderpakketten zoals FOX Sports voor €12,99 per maand en het Plus pakket met ruim 35 extra zenders voor €6,99 per maand. Ook kun je ervoor kiezen of je een vaste telefoonlijn in je pakket wilt hebben of niet. Dit kost slechts €2,50 per maand. Verder betaal je dan kosten per minuut bij een telefoongesprek.

Voordelen alles in 1 pakket van OxxioNadelen alles in 1 pakket van Oxxio.
Wanneer je een alles in 1 pakket afsluit bij Oxxio, krijg je een gratis monteur die je pakket bij je installeert. De kosten hiervan zijn eigenlijk €79,95, dus je bespaart hier een hoop kosten op. Daarnaast weet je zeker dat het goed geïnstalleerd is en kun je meteen gebruik maken van je pakket.Vergeleken met andere providers heeft Oxxio redelijk weinig keuzevrijheid als het gaat om de inhoud van je alles in 1 pakket.

Goed om te weten

Oxxio is ook aanbieder van energie en wanneer je al een energie abonnement bij Oxxio hebt, kun je dit combineren met je alles in 1 pakket. Je krijgt dan namelijk een Combivoordeel. Dit geldt voor een combinatie van de energie en een alles in 1 pakket van Oxxio dat bestaat uit internet, televisie en bellen. Je kunt dan kiezen uit drie mogelijkheden: je krijgt elke maand €2,50 korting op je factuur, je krijgt een Gratis Plus Pakket of een Gratis Opnemen Pakket. Daarnaast hoef je ook geen activatiekosten te betalen wanneer je als energieklant van Oxxio een alles in 1 pakket afsluit. Normaal gesproken kost dit €30,-. Uiteraard gelden deze acties ook andersom, dus wanneer je al een alles in 1 pakket van Oxxio hebt en nu ook je energie via hen wilt regelen.

Net zoals andere providers, heeft Oxxio vaak fijne acties waarbij je flinke kortingen kunt krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld een korting krijgen op het bedrag dat je maandelijks moet betalen. Dit geldt dan meestal voor de eerste zes maanden. In plaats van €47,95 betaal je dan bijvoorbeeld €40,95 per maand. Houd zulke acties dus goed in de gaten, want je kan zo heel gemakkelijk wat geld besparen. Zo weet je bij de bekende Black Friday deals dat de meeste providers hun pakketten met korting verkopen. Wanneer je dus rond deze tijd een alles in 1 pakket van Oxxio afsluit, is de kans heel groot dat je deze met korting kunt kopen. Let er dan wel op dat je alsnog een pakket afsluit dat jij wilt en goed bij je past en dat je het niet koopt door de aantrekkelijke actie.

Tips om geld te besparen

Wanneer je een nieuw alles in 1 pakket uit gaat zoeken, kun je heel eenvoudig geld besparen door verschillende opties met elkaar te vergelijken. Zo weet je precies wat er in elk pakket zit en wat de bijbehorende prijs is. Als je ze dan vervolgens allemaal naast elkaar zet, weet je zeker dat je de goedkoopste versie hebt gevonden. Daarnaast is het een goede manier om te kijken wat je echt in je pakket wilt hebben. Er zijn namelijk ook extra’s waar je wel voor betaalt, maar die je misschien helemaal niet wilt hebben. Wanneer je voor de eerste de beste optie die je tegenkomt kiest omdat deze op het eerste gezicht geschikt lijkt, kun je kiezen voor een pakket dat eigenlijk helemaal niet bij je past. Dit is dan zonde van je geld en je kunt dan beter kiezen voor een ander abonnement. Vergelijk dus alle opties met elkaar zodat je het goedkoopste alles in 1 pakket uit kunt kiezen en maandelijks een hoop kosten kunt besparen.

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen …

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers …

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke …

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds …

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna …