Alles in 1 Online.nl

Het combineren van internet, telefonie en televisie kan in meerdere opzichten aantrekkelijk zijn. Het grootste voordeel van een dergelijk pakket, is dat je 1 vaste prijs per maand betaald voor de diensten die je wilt afnemen. Daarnaast kun je bij problemen ook gebruik maken van 1 vast aanspreekpunten. Doordat dergelijke diensten gecombineerd worden, is het ook mogelijk om gebruik te maken van een prijs die vaak voordeliger is dan wanneer je drie verschillende abonnementen afneemt. De alles in 1 abonnementen van Online.nl zijn daar ook op gericht. Bij Online.nl heb je de keuze uit verschillende diensten die je naar wens kunt samenvoegen tot een alles in 1 abonnement. Hieronder lees je over de verschillende mogelijkheden, de kosten die je betaalt voor de diensten, de voor- en nadelen van Online.nl en ontvang je enkele tips om te besparen.

Prijsoverzicht

De alles in 1 abonnementen van Online.nl kunnen door jou als klant zelfstandig worden samengesteld. Deze pakketten bestaan standaard uit internet, telefonie en televisie in een wisselende samenstelling. Dat wil zeggen dat de snelheid van het internet verschillend kan zijn per abonnement. De diensten voor televisie en telefonie zijn basisdiensten waarbij je een vast bedrag per maand betaald. Voor een extra bedrag per maand heb je de keuze voor extra zenderpakketten of is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor onbeperkte telefonie. De kosten die je uiteindelijk betaald verschillen per pakket en per dienst die je gebruikt. In de onderstaande tabel geven we een overzicht van de verschillende abonnementen van Online.nl.


Actieprijs, eerste drie maandenPrijs per maandInternetsnelheid
Online.nl Standaard€ 32,50€ 50,-100 Mbps
Online.nl Glasvezel 100€ 35,-€ 52,50100 Mbps
Online.nl Glasvezel 200€ 42,50€ 60,-200 Mbps
Online.nl Glasvezel 500€ 52,50€ 70,-500 Mbps

Het Online.nl Standaard alles in 1 abonnement is een pakket waarbij de internetaansluiting via een standaard telefoonaansluiting geregeld wordt. De verschillen worden getoond aan de hand van de internetsnelheid die geboden wordt. Daar zit het verschil in met de andere glasvezelabonnementen. Aan de hand daarvan is de totale prijs van het pakket inclusief telefonie en televisie betaald. Standaard kan er gekozen worden voor een abonnement voor televisie met 60 verschillende zenders. De prijs hiervoor is inbegrepen bij de kosten die hierboven genoemd zijn. Betaal je € 2,50 per maand extra, dan kun je genieten van meer dan 80 televisiezenders. Daarnaast is het mogelijk om verschillende zenderpakketten voor bijvoorbeeld films, sportzenders of kindertelevisie te bestellen voor een extra bedrag per maand. Wil je onbeperkt bellen naar mobiele en vast telefoonnummers, dan is dat mogelijk voor een bedrag van € 10,- extra per maand.

Voor- en nadelen

De alles in 1 pakketten die door Online.nl aangeboden worden, hebben meerdere voordelen en ook nadelen. Om het beste pakket samen te kunnen stellen is het verstandig om voorafgaand te bedenken welke diensten je graag wilt kunnen gebruiken en welke eigenschappen deze diensten minimaal moeten hebben. Kijkend naar de onderlinge pakketten, dan zijn er verschillen te zien in de prijzen en in de internetsnelheid. Zo is het bijvoorbeeld voordelig om een laag maandbedrag te betalen, alleen krijg je in ruil daarvoor ook een lagere (daadwerkelijke) internetsnelheid. Deze voor- en nadelen zijn van toepassing op alle abonnementen. In de onderstaande tabel zie je enkele voor- en nadelen van Online.nl als provider.

Voordelen Online.nl alles in 1 pakketNadelen Online.nl alles in 1 pakket
Internet, telefonie en televisie gecombineerd in 1 pakket voor een vast bedrag per maand Goedkoper dan losse abonnementenDe abonnementen zijn niet overal beschikbaar, doe daarom een postcodecheck vooraf Bij een storing kun je niet alle diensten tegelijk gebruiken

Goed om te weten

Voordat je overgaat tot het bestellen van een internet, telefonie en televisie abonnement bij Online.nl, is het belangrijk dat je een aantal zaken weet. Zo is het noodzakelijk dat de dienstverlener ook kan leveren op het adres waar je woonachtig bent. Om dat te controleren kun je online aan de hand van jouw postcode en huisnummer onderzoeken of Online.nl bij jou kan leveren en welke abonnementen je dan zou kunnen bestellen. Een ander aandachtspunt is de internetsnelheid die geleverd kan worden. Met het basispakket van Online.nl is het mogelijk om een maximale snelheid van 100 Mbps te behalen. De daadwerkelijke snelheid ligt in de praktijk vaak een stuk lager. Onderzoek dit voordat je een bestelling doet want misschien is het aantrekkelijker om een abonnement met een glasvezelaansluiting te kiezen.

De telefonie en internetdiensten van Online.nl worden aangeboden door de provider zelf. Uiteraard maak je in een alles in 1 pakket ook gebruik van televisie. Bij Online.nl wordt de televisie aangeboden door Canal Digitaal waarmee de provider een samenwerkingsverband heeft. Hiervoor hoef je zelf geen ander abonnement af te sluiten of contact op te nemen met Canal Digitaal. Deze dienst wordt namelijk via Online.nl aan jou geleverd. De kosten hiervoor zijn ook inbegrepen bij de prijs die je maandelijks betaald voor het abonnement. Maak je in de toekomst een overstap naar een andere provider, dan wordt deze service samen met de andere diensten van Online.nl stopgezet.

Tips om geld te besparen

Voor het gebruik van een alles in 1 abonnement betaal je maandelijkse kosten. Deze kosten zijn opgedeeld in verschillende onderdelen. Je betaalt een prijs voor het internet, voor de televisie, voor de telefonie en voor eventuele extra diensten. Om de beste keuze te maken voor een alles in 1 pakket van Online.nl, is het aan te raden om een vergelijking te maken van de verschillende mogelijkheden. Zet daarom vooraf op papier welke wensen je hebt met betrekking tot telefonie, aantal televisiezenders, internetsnelheid en eventuele extra’s. Aan de hand van die criteria kun je de abonnementen met elkaar vergelijken.

Wil je besparen let dan goed op de mogelijkheden die er zijn. Kijk niet alleen naar de prijzen en de internetsnelheid, maar onderzoek ook de daadwerkelijke internetsnelheid. Kies je een abonnement van 200 Mbps en is er maximaal 100 Mbps mogelijk om jouw adres, dan kun je al gauw besparen op de maandelijkse kosten. Maak je veel gebruik van vaste telefonie, dan kan het ook aantrekkelijk zijn om voor een vast bedrag per maand gebruik te maken van onbeperkte telefonie. In verhouding tot de kosten die je anders zou hebben, zou je daarmee flink kunnen besparen.

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen …

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers …

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke …

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds …

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna …