Alles in 1 nlex (Budget Alles-in-1)

Je ziet soms door de bomen het bos niet meer wanneer je een alles in 1 pakket uit gaat zoeken. Er zijn namelijk heel veel verschillende providers waar je uit kunt kiezen die ook nog eens allemaal verschillende abonnementen aanbieden. Wat wil je wel in je pakket hebben zitten en wat is voor jou overbodig? Dit kan allemaal invloed hebben op de prijs van je abonnement. Een van de aanbieders van een alles in 1 pakket is Budget Alles-in-1. Zij bieden verschillende pakketten aan die je helemaal zelf kunt samenstellen. Zo weet je dus zeker dat het precies bij jou past en dat je niet onnodig teveel betaalt.

Prijsoverzicht

Het voordeligste alles in 1 pakket met internet, televisie en telefonie van Budget Alles-in-1 kost €40,- per maand. Je kunt ook kiezen voor een pakket met alleen internet en telefonie of alleen internet en televisie. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een alles in 1 pakket met alleen maar internet. Je hebt de keuze uit standaard internet of glasvezel internet. Het standaard internet gaat via ADSL heeft een downloadsnelheid van 50 Mb/s en een upload snelheid van 5 Mb/s. Bij glasvezel is de download en upload snelheid altijd gelijk. Verder hangt de kwaliteit van ADSL internet af van hoe ver je je bevindt van de wijkcentrale. Hoe dichterbij deze bij je huis staat, hoe beter je internetverbinding zal zijn.


Prijs per maand
Standaard internet 50 Mb/s€30,-
Glasvezel internet 50 Mb/s€37,50,-
Glasvezel internet 100 Mb/s€40,-
Glasvezel internet 200 Mb/s€45,-
Interactieve televisie van KPN€14,-
Tweede tv-ontvanger€4,-
Fox Sports€12,99
Ziggo Sport Totaal€14,99
Vast bellen onbeperkt bellen vast€5,-
Vast bellen onbeperkt mobiel€5,-
Vast bellen onbeperkt buitenland€5,-

Wanneer je een abonnement uit gaat kiezen, kun je eerst kiezen tussen verschillende soorten internet. Zo heb je standaard internet met een snelheid van 50 Mb/s. Als er glasvezel internet mogelijk is op jouw adres, kun je hier ook voor kiezen. Er zijn dan drie verschillende snelheden, namelijk 50 MB/s, 100 Mb/s en 200 Mb/s. Vervolgens kies je of je interactieve televisie van KPN wilt hebben of dat je helemaal geen televisie wilt hebben. Je kunt ook kiezen voor meerdere tv-ontvangers, met als maximaal aantal vijf. Verder kun je ook nog kiezen voor twaalf extra tv-pakketten, waaronder Fox Sports, Kids Pakket en Ziggo Sport Totaal. Tot slot kies je of je telefonie ook in je pakket wilt hebben. Je kunt dan kiezen tussen onbeperkt bellen van een vaste lijn naar een andere vaste lijn, mobiele telefoon of naar het buitenland bellen.

Voordelen Budget Alles-in-1Nadelen Budget Alles-in-1
Het grote voordeel van Budget Alles-in-1 is dat je helemaal zelf je pakket samen kunt stellen. Er zijn heel veel verschillende opties waar je uit kunt kiezen zodat je helemaal op maat kunt maken. Zo weet je zeker dat je helemaal tevreden bent over de inhoud van het pakket en dat er geen functies bij zitten die extra kosten maar waar je geen gebruik van zult maken. Daarnaast kun je hierdoor ook besparen op bepaalde aspecten waardoor je de prijs van je abonnement zelf in de hand hebt.De standaard internet optie heeft een downloadsnelheid van 50 Mb/s. Als je dus sneller internet wilt hebben, moet je kiezen voor glasvezel. Dit is echter niet op elk adres beschikbaar omdat er simpelweg niet overal glasvezel ligt. Let hier dus goed op wanneer je een abonnement af gaat sluiten bij Budget Alles-in-1. Ook bij glasvezel gaat de maximale snelheid maar tot 200 Mb/s. Dit zal genoeg zijn voor de meeste huishoudens, maar niet voor allemaal. Bij andere providers heb je de mogelijk om voor een snelheid van 500 Mb/s te gaan.

Goed om te weten

Wanneer je een alles in 1 pakket afsluit bij Budget Alles-in-1, kun je kiezen uit twee verschillende acties. Zo kun je namelijk kiezen of je een korting krijgt of dat je een leuke gadget cadeau krijgt. De gadget is een Google Nest Hub en een Google Nest Mini. De Google Nest Hub is een apparaat dat je met je stem kunt bedienen. Je kunt hier al je apparaten zoals je telefoon, tablet of laptop aan koppelen en ook gebruiken om bijvoorbeeld de lamp aan te zetten of om de muziek aan te zetten. De muziek wordt dan afgespeeld via de speaker, namelijk de Google Nest Mini. De totale waarde van deze twee apparaten is €150,-. Je kunt echter ook kiezen voor een korting op je abonnement. Je betaalt dan €11,- per maand minder en dit duurt acht maanden. Je hebt dan dus een korting van €88,-. in totaal. De korting wordt verrekend op de factuur die je elke maand krijgt.

Een manier om zo goedkoop mogelijk uit te zijn, is om te wachten tot er bepaalde acties zijn waardoor je minder hoeft te betalen. Elke provider heeft namelijk van tijd tot tijd wel zulke acties. Zo heb je bijvoorbeeld ook Black Friday, waarbij elke providers acties en kortingen heeft. Je krijgt dan bijvoorbeeld een korting op je maandelijkse kosten, een leuke gadget of je hoeft geen overstapkosten te betalen. Zo wordt je pakket, dat toch al goedkoop was, nog goedkoper. Op deze manier ben je namelijk veel minder geld kwijt dan wanneer je een alles in 1 pakket koopt terwijl je geen extra korting krijgt.

Tips om geld te besparen

Een hele handige manier om geld te besparen bij je nieuwe alles in 1 pakket van Budget Alles-in-1 is om alle opties met elkaar te vergelijken. Bekijk alle opties en probeer alle mogelijkheden een keer uit. Schrijf deze op en schrijf dan de prijs erbij. Zo weet je zeker dat je altijd de goedkoopst mogelijke optie uitkiest en dat het abonnement is zoals jij het wilt hebben. Je bespaar hiermee een hoop geld omdat je gemakkelijk op sommige onderdelen kunt besparen waar je toch geen gebruik van gaat maken.

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen …

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers …

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke …

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds …

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna …