Alles in 1 met Netflix

Een alles in 1 pakket is erg handig om te hebben wanneer je veel gebruikt maakt van internet, telefonie en je televisie. Het is namelijk een fijne oplossing als je allemaal losse abonnementen hebt lopen. Via zo’n alles in 1 pakket heb je alles via één provider geregeld en staat alles dus ook op één rekening. Daarnaast ben je vaak ook nog eens goedkoper uit dan wanneer je alles los afsluit. Ook zitten er soms leuke extraatjes of kortingen bij. Zo bieden verschillende providers namelijk ook de mogelijkheid om een Netflix abonnement af te sluiten bij je alles in 1 pakket. Lees snel verder om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Prijsoverzicht

Meestal is het zo dat wanneer je een alles in 1 pakket afsluit waar je een Netflix abonnement bij krijgt, dat je dan niet het goedkoopste pakket hebt uitgekozen. Bij de basispakketten zitten namelijk vaak weinig extraatjes en wordt alles zo goedkoop mogelijk gehouden voor de klant. Wanneer je kiest voor een iets ruimer pakket met hogere snelheden en meer zenders, krijg je ook vaak iets erbij, zoals een Netflix abonnement. Wanneer je zelf een Netflix abonnement afsluit, kost dit €8,- per maand. Dit is het goedkoopste abonnement dat ze hebben en je kunt dan op één scherm tegelijk naar Netflix kijken. Je kunt dan wel onbeperkt series en films kijken, maar hoe duurder je abonnement, hoe beter de kwaliteit is die beschikbaar is. Voor het standaard Netflix abonnement betaal je €10,99 per maand en voor een Premium account betaal je €13,99. Je kunt dan op vier schermen tegelijk Netflix kijken in de beste kwaliteit die er mogelijk is.


YoufoneT-MobileKPNOxxioXS4ALL
Prijs per jaar€534,-€562,50€574€575,40€670,-

Providers hebben vaak acties waarbij je het eerste deel van het abonnement maandelijks minder betaalt dan het tweede deel van het abonnement. Wanneer je bijvoorbeeld een alles in 1 pakket afsluit voor een jaar, kan het zo zijn dat je de eerste zes maanden een lager bedrag betaalt dan de laatste zes maanden. Vandaar dat in de tabel hierboven de prijzen per jaar zijn benoemd. Je betaalt dan bijvoorbeeld de eerste zes maanden €32,- per maand en de tweede zes maanden €57,- per maand. Meestal wordt namelijk bij zo’n actie ook een Netflix of een ander abonnement aangeboden. Het kan zo zijn dat providers een Netflix abonnement aanbieden bij een speciale actie zodat je het gratis of met een korting krijgt. Echter is het ook mogelijk dat je een pakket neemt en dat je extra bij betaalt voor een Netflix abonnement. Dit abonnement loopt dan wel via jouw provider en komt dus ook op deze rekening te staan.

Voordelen alles in 1 met NetflixNadelen alles in 1 met Netflix
Het voordeel van een alles in 1 pakket waar Netflix bij zit is dat dit allemaal via één abonnement gaat. Zo heb je dus nog minder verschillende abonnementen los lopen en is alles overzichtelijk. Daarnaast weet je zeker dat het goed geregeld is omdat de provider alles voor je regelt.Een nadeel van een alles in 1 abonnement met Netflix is dat niet iedere provider dit aanbiedt. Mocht jij dit dus graag willen, check dan goed van tevoren of dit wel mogelijk is bij jouw provider.
Ook kun je soms nog gebruik maken van speciale acties waardoor je goedkoper uit bent dan wanneer je je Netflix account zelf los afsluit. Als je een hele fijne actie hebt gevonden, kan het zelfs nog zo zijn dat je (voor een bepaalde tijd) gratis gebruik kunt maken van Netflix.Daarnaast zijn er bij Netflix zelf veel verschillende abonnementen. Dit is niet altijd mogelijk bij elke provider en het kan zijn dat je dan alleen maar kunt kiezen voor het goedkoopst abonnement.

Goed om te weten

Let er wel op dat wanneer je een alles in 1 pakket afsluit met een Netflix abonnement erbij, dat je dan vaak te maken hebt met een duurder abonnement. Bij de goedkopere basis abonnementen kun je meestal niet voordelig Netflix erbij krijgen, maar hier moet je dan gewoon de volle prijs voor betalen. Het voordeel is dan wel nog altijd dat het via één abonnement loopt en je dus niet meerdere losse abonnementen hebt lopen. Daarnaast moet je er ook wel op letten dat je een goede internetsnelheid hebt wanneer je ervoor kiest om er een Netflix abonnement bij te nemen. Wanneer deze snelheid namelijk erg laag is, kan het zo zijn dat hij niet krachtig genoeg is om een film of serie te kunnen downloaden. Je beelden blijven dan hangen of haperen waardoor je niet heel fijn naar Netflix kunt kijken.

Een ander ding waar je op moet letten is wat voor Netflix abonnement je krijgt wanneer je een alles in 1 pakket met Netflix afsluit. Het kan namelijk zo zijn dat je het goedkoopste abonnement krijgt, terwijl je liever een andere hebt. Je kunt dit dan misschien wel upgraden, maar wellicht moet je hier dan weer voor bijbetalen, waardoor je misschien niet meer voordeliger uit bent. Dit verschilt allemaal echter per provider. Kijk hier dus goed naar wanneer je een alles in 1 pakket met Netflix af gaat sluiten.

Tips om geld te besparen

Er zijn verschillende manieren waarop je geld kunt besparen wanneer je een alles in 1 abonnement afsluit met Netflix. Zo zijn er regelmatig speciale acties waarbij je flinke kortingen kunt krijgen. Op deze manier betaal je dan maandelijks een lager bedrag. Dit geldt meestal voor één of twee jaar. Vaak kun je ook leuke extraatjes krijgen, zoals dus bijvoorbeeld een Netflix abonnement bij je alles in 1 pakket. Het is daarnaast belangrijk om goed verschillende providers te vergelijken. Zij hebben namelijk elk hun eigen prijzen die onderling nogal kunnen verschillen. Zo kan een alles in 1 pakket met een internetsnelheid van 100 Mbps bij de ene provider een stuk duurder zijn dan bij een andere provider. Door goed te vergelijken, kun je veel kosten besparen en weet je zeker dat jij de goedkoopste deal hebt gescoord.

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen …

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers …

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke …

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds …

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna …