Alles in 1 Giga

Alles in 1 abonnementen zijn er in verschillende soorten. De abonnementen worden aangeboden door een groot aantal providers en hebben allemaal hetzelfde overeen. Je kunt gebruik maken van internet, telefonie en televisie voor een vast bedrag per maand. Onderling zijn er veel verschillende tussen de aanbieders. Dat zijn verschillen in prijzen, internetsnelheden, kwaliteit, vaste telefonie en aantal televisiezenders die je kunt ontvangen. Deze en andere factoren zijn dan ook van invloed op de prijzen die er gevraagd worden voor een abonnement. Bij provider Ziggo kun je kiezen voor een alles in 1 Giga abonnement.

Het alles in 1 Giga abonnement van Ziggo biedt jou als gebruiker heel veel mogelijkheden. De naam is aan het pakket gegeven vanwege het feit dat je voor een vast bedrag per maand van € 99,50 gebruik kunt maken van een snelheid tot wel 1000 Mbit per seconde, meer dan 125 televisiezenders kunt ontvangen, overal televisie kunt kijken met Ziggo Go, zonder extra kosten gebruik kunt maken van een Mediabox Next en voordelig kunt bellen. Je leest hier over de mogelijkheden met het abonnement, de prijzen, de voor- en nadelen van alles in 1 Giga, waar je op moet letten en hoe je kunt besparen bij de aanvraag van het abonnement.

Prijsoverzicht

Het alles in 1 Giga abonnement van Ziggo is een abonnement met veel mogelijkheden. Je krijgt veel televisiezenders, een zeer hoge internetsnelheid en kunt gebruik maken van voordelig bellen. Daar komt bij dat je voor het abonnement ook nog eens de eerste 5 maanden een stuk minder betaalt. Ter vergelijking zie je hieronder in een tabel de verschillende abonnementen van Ziggo met daarbij de kosten en de eigenschappen van de pakketten.


KortingsperiodePrijs per maandTelevisiezendersInternetsnelheid
Ziggo Start3 maanden € 39,95€ 54,-80 zenders50 Mbps
Ziggo Complete3 maanden € 39,95€ 69,-80 zenders250 Mbps
Ziggo Max5 maanden € 39,95€ 89,50125 zenders500 Mbps
Ziggo Giga5 maanden € 39,95€ 99,50125 zenders1000 Mbps

De abonnementen van Ziggo zijn allemaal pakketten die aangesloten worden via de kabel. Digitale televisie, internet en telefonie worden op die wijze geleverd via de kabel. Deze technologie is zo ontworpen dat het ook mogelijk is om hoge snelheden te behalen tot een maximum van 1000 Mbit per seconde zoals met het alles in 1 Giga abonnement gedaan wordt. De pakketten zijn standaardpakketten zonder extra’s, uitzonderingen zoals bijvoorbeeld tijdelijk enkele zenderpakketten gratis daargelaten. Wil je gebruik maken van extra diensten, dan is dat mogelijk.

Zo kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van onbeperkte telefonie naar vaste en mobiele telefoonnummers. Daarvoor betaal je boven op de prijs van het abonnement een bedrag van € 11,95 per maand. Verder heb je ook de mogelijkheid om extra zenderpakketten af te sluiten voor bijvoorbeeld het kijken van films, sportzenders of kinderzenders. Het huidige abonnement dat je hebt bij een andere provider wordt door Ziggo opgezegd en je kunt gebruik maken van een monteur zonder extra kosten als de installatie zelf niet lukt. Ben je klant bij Vodafone, dan kun je gebruik maken van extra voordelen. Dat zijn voordelen zoals extra data voor je mobiele bundel, een extra televisiepakket en korting op je mobiele abonnement.

Voor- en nadelen

Het Ziggo alles in 1 Giga abonnement klinkt uiteraard als een geweldig pakket. Je kunt gebruik maken van diensten met veel voordelen en de beste eigenschappen. Toch zijn er voordelen en ook nadelen verbonden aan het abonnement. Enkele van deze voor- en nadelen worden in de onderstaande tabel getoond.

Voordelen alles in 1 GigaNadelen alles in 1 Giga
Je kunt gebruik maken van een internetsnelheid tot wel 1000 Mbit per seconde Standaard zitten er meer dan 125 zenders in het pakket Klanten van Vodafone kunnen gebruik maken van extra voordelenMet een maandbedrag van bijna honderd euro is de prijs voor alles in 1 Giga zeer hoog Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers is niet standaard opgenomen in het abonnement

Goed om te weten

Voordat je een aanvraag kunt doen voor een alles in 1 Giga abonnement van Ziggo, is het goed om een paar dingen te weten. Zo kan het abonnement alleen geleverd worden op plekken waar Ziggo ook beschikbaar is en als er een kabelaansluiting is. Om te ontdekken of het mogelijk is om gebruik te maken van het abonnement, kun je aan de hand van jouw adres en postcode controleren of Ziggo het abonnement bij jou kan leveren. Voordat je de keuze maakt om over te stappen van een andere provider naar Ziggo, is het goed om te bekijken hoe jouw huidige contract is opgesteld.

Ga naar de website van jouw huidige provider om te achterhalen of de einddatum van het contract al geweest is. Als je nog aan een contract gebonden bent, kun je Ziggo alles in 1 Giga wel aanvragen, maar zul je wel te maken krijgen met een opzegboete of met dubbele kosten voor het oude en nieuwe abonnement. Is het contract verlopen, dan is het abonnement altijd maandelijks opzegbaar. Bij een overstap naar Ziggo alles in 1 Giga zal jouw huidige abonnement door de nieuwe provider worden opgezegd, zodat je daar niet naar hoeft om te kijken.

Tips om geld te besparen

Het alles in 1 Giga abonnement is een behoorlijk prijzig abonnement met een maandprijs van € 99,50 per maand. Bij de aanvraag kun je kiezen voor een cadeau in de vorm van 4 smart wifiboosters waarmee de dekking van het draadloze netwerk in huis verbeterd kan worden. In plaats daarvan kun je er ook voor kiezen om korting te krijgen op het abonnement dat je gaat betalen. Kies je voor die optie, dan ga je besparen en betaal je de eerste 5 maanden slechts € 39,95 per maand in plaats van € 99,50. Een andere manier om geld te besparen is door een vergelijking te maken van de abonnementen die door Ziggo en andere providers worden aangeboden. Door te vergelijken kun je het beste abonnement voor de beste prijs kiezen.

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen …

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers …

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke …

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds …

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna …