Alles in 1 film

Een alles in 1 pakket is tegenwoordig niet meer weg te denken in een huishouden. Het is voordelig dan allemaal losse abonnementen, gemakkelijker en veel fijner. Je hebt namelijk al je abonnementen overzichtelijk bij elkaar op dezelfde factuur staan en je bent in één keer klaar. Daarnaast zijn er tegenwoordig vele extra’s waar je uit kunt kiezen die het pakket nog leuker en voordeliger maken. Er zijn verschillende providers die zulke alles in 1 pakketten aanbieden, dus het kan nog wel eens lastig zijn om de juiste te vinden die perfect bij jou past.

Prijsoverzicht

Bij een alles in 1 pakket krijg je, afhangend van hoe duur en uitgebreid je pakket is, een aantal televisiezenders erbij. Als deze zenders niet voldoende zijn of als je een echte filmliefhebber bent, kun je nog kiezen voor een extra filmpakket. Je betaalt dan een bepaald bedrag per maand en hebt dan toegang tot verschillende televisiezenders die alleen maar films uitzenden of een online platform waar je onbeperkt films op kunt kijken. Waar je precies uit kunt kiezen, verschilt per provider. Dit is een handige manier om je alles in 1 pakket uit te breiden zonder dat je meteen een duurder pakket moet kiezen. Daarnaast kun je zo de inhoud van je pakket zelf bepalen en weet je zeker dat je er alles uit zult halen. Jouw alles in 1 pakket heb je zelf helemaal op maat gemaakt.


Prijs per maand
Budget alles in 1: Film1€9,99
Netflix€8,-
T-Mobile: Film1€15,-
Ziggo: Movies & Series€6,95
KPN: Film1€9,99
Videoland€8,99
Caiway: Film1€9,95
KPN: Film1€9,99

Bij de Film1 pakketten krijg je vier verschillende zenders waar je naar kunt kijken: Film1 Première, Film1 Action, Film1 Family en Film1 Drama. Deze kanalen kun je ook allemaal bekijken in HD kwaliteit. Daarnaast kun je ook On Demand kijken. De kanalen zijn allemaal opgedeeld in verschillende genres en vertonen de beste films van dat moment. Ziggo heeft een eigen online platform, namelijk Movies & Series. Hier kun je onbeperkt genieten van de beste films en leukste series voor een bepaald bedrag per maand. Door middel van Ziggo GO kun je dit overal bekijken, ook wanneer je niet thuis bent. Je kunt dan kijken op je laptop of tablet.

Voordelen alles in 1 en filmNadelen alles in 1 en film
Het grote voordeel van een alles in 1 pakket plus een extra film pakket is dat je kunt genieten van de beste films zonder dat er steeds reclame tussendoor komt. Op deze zenders of op platforms komen namelijk geen reclames waardoor je in één stuk door kunt kijken. Zeker voor de echte filmfanaten is dit een extra filmpakket heel fijn om erbij te hebben. Als je een lekker grote televisie thuis hebt, kun je genieten van een filmavondje met vrienden en met de juiste snacks lijkt het net alsof je in de bioscoop zit.Zoals je kunt zien in de tabel hierboven, verschillen de prijzen per provider. Zo betaal je bij de ene provider veel meer voor een extra filmpakket dan bij een andere, terwijl de inhoud hiervan hetzelfde is. Let hier dus goed op wanneer je zeker weet dat je bijvoorbeeld Film1 erbij wilt hebben. Als je alles in 1 pakket iets goedkoper is, maar je een duurder filmpakket erbij hebt, kan het zo zijn dat je alsnog maandelijks meer geld kwijt bent.

Goed om te weten

Providers hebben vaak speciale acties waarbij ze flinke korting geven op bepaalde pakketten of zenders. Soms hoef je hier zelfs niet eens voor te betalen. Zo heb je bij de duurdere abonnementen soms ook meteen toegang tot de zenders van Film1. Je hoeft deze dan dus niet erbij te bestellen. Bij de duurdere pakketten van Ziggo krijg je al snel een account bij Movies & Series en bij de duurste pakketten krijg je zelfs een Movies & Series XL account. Dat is erg handig, want daardoor hoef je hier niet buiten je bundel nog voor te betalen.

Een extra film pakket kun je gebruiken om je pakket uit te breiden. Wil je het liever gewoon even uittesten om te kijken of het bij je past, je het pakket wel goed genoeg vindt en of je er veel gebruik van maakt? Meestal kun je deze pakketten ook maandelijks weer opzeggen. Zo kun je dus een maandje of twee maanden genieten van Film1 of Movies & Series om te kijken of het iets voor jou is. Als je er tevreden mee bent, kun je het natuurlijk behouden en als je toch niet tevreden bent, kun je het zo weer opzeggen. Je zit dus niet meteen een jaar vast aan een abonnement, wat erg fijn is wanneer het toch niks voor jou blijkt te zijn.

Je kunt dus kiezen voor een televisiezender of voor een account bij een platform waarop je films kunt kijken. Let er in het laatste geval wel goed op dat je ook een goede internetverbinding hebt. Wanneer dit namelijk niet het geval is, loop je het risico dat de beeldkwaliteit niet goed is of dat de film steeds blijft haperen. Dit is natuurlijk niet fijn en zorgt ervoor dat je minder kunt genieten van de film. Wanneer je internetverbinding gewoon prima is, maar je met veel mensen in een huis woont kan dit de kwaliteit ook beïnvloeden. Bij snel internet moet het mogelijk zijn om met meerdere mensen tegelijk naar Netflix of Videoland te kijken zonder dat de films hierdoor blijven haperen of slecht van kwaliteit zijn.

Tips om geld te besparen

Een hele gemakkelijke en slimme manier om geld te besparen wanneer je een nieuw alles in 1 pakket uit gaat zoeken is simpelweg door verschillende opties met elkaar te vergelijken. Veel mensen kiezen namelijk voor de eerste de beste optie die ze tegenkomen en die hen bevallen. Als je nog verder kijkt, zul je zien dat er ook nog andere pakketten zijn. Kies dus niet voor het eerste pakket, maar kijk of er nog varianties erop zijn. Ga ook niet voor die provider die je kent door reclame, maar ga eens op zoek naar wat onbekendere merken. Vaak leveren zij ook goede kwaliteit, maar zijn ze een stuk goedkoper doordat ze onbekend zijn. Kijk en vergelijk verschillende pakketten dus goed met elkaar om maandelijks flink wat kosten te kunnen besparen.

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen …

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers …

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke …

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds …

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna …