Alles in 1 extra Ziggo

Een alles in 1 pakket van Ziggo is een handige manier om alles te regelen omtrent je televisie, internet en telefoon. Zo heb je namelijk alles in één keer geregeld en staat alles overzichtelijk op dezelfde factuur. Daarnaast is dit vaak ook veel goedkoper dan wanneer je allemaal losse abonnementen hebt. Om deze redenen biedt Ziggo verschillende alles in 1 pakketten aan. Zo zijn er verschillende standaardpakketten, maar je kunt deze ook zelf samenstellen als je dat wilt. Verder zijn er ook nog verschillende extra’s waar je uit kunt kiezen die je alles in 1 pakket nog fijner en leuker maken.

Prijsoverzicht

Ten eerste zijn er verschillende alles in 1 pakketten van Ziggo waar je uit kunt kiezen. Zo heb je Alles in 1 Start, Complete, Max en Giga. Alles in 1 Start is zoals de naam al doet vermoeden het goedkoopste pakket. De internetsnelheid is hierbij dan ook het laagste, namelijk 50 Mbit/s. Daarnaast heb je toegang tot tachtig televisiezenders, Ziggo Sport, Ziggo GO en kun je voordelig bellen. Hoe duurder de pakketten worden, hoe sneller de internetverbinding en hoe uitgebreider je televisie kunt kijken. Zo krijg je bij de duurdere pakketten ook een Movies & Series abonnement en kun je de televisie bedienen met je stem.


Prijs per maand
Alles in 1 Start€53,-
Alles in 1 Complete€68,-
Alles in 1 Max€88,50
Alles in 1 Giga€99,50
Zakelijk internet€39,-
Ziggo Sport Totaal€14,95
Movies & Series€6,95
Extra zenders€6,95
Extra telefoonlijn€6,50
Volop Bellen€11,95
Ziggo Wifibooster€59,-

Zoals je in de tabel hierboven kunt zien zijn er verschillende extra’s waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor zakelijk internet. Dit is erg handig wanneer je vaak thuis werkt of thuis een kantoor hebt. Je bent dan altijd verzekerd van een uitstekende internetverbinding. Met Ziggo Sport Totaal heb je toegang tot verschillende sportzenders. Dit zijn zes kanalen waar je 24/7 sporten kunt bekijken zoals live voetbal, basketbal, Formule 1, tennis en golf. Movies & Series is een online platform van Ziggo. Je kunt hier honderden films en series on demand bekijken, waaronder HBO-series en -films. Je kunt ook kiezen voor andere extra zenders. Dit kan bijvoorbeeld Film 1 of een erotische zender zijn.

Als je veel gebruik maakt van de vaste telefoon, kun je kiezen voor een extra telefoonlijn. Dit is handig wanneer je met meerdere mensen samenwoont, thuis een eigen bedrijfje hebt of veel gebruik maakt van een faxmachine. Wanneer je veel belt, kun je ook kiezen voor Volop Bellen. Je kunt dan onbeperkt bellen naar zowel vaste telefoons als naar mobiele telefoons zonder dat hier extra kosten aan verbonden zitten. Mocht je een redelijk groot huis hebben of ook in de tuin willen kunnen genieten van wifi, dan is een Ziggo Wifibooster een aanrader. Je hebt dan namelijk een sterkere en stabielere wifiverbinding doordat deze dan ook door een dikke muur of andere stoorbronnen heen kan.

Voordelen alles in 1 extra ZiggoNadelen alles in 1 extra Ziggo
Het grote voordeel van alles in 1 met extra’s van Ziggo is uiteraard dat je hier veel meer mee kan dan met een standaard abonnement. Je kunt het pakket helemaal inrichten zoals jij zelf wilt. Daarnaast kun je gewoon een basispakket kiezen en dit uitbreiden met dingen die jij echt graag wilt. Op deze manier kun je de kosten zo laag mogelijk houden.Het nadeel van een alles in 1 pakket van Ziggo met extra’s is dat je op deze manier toch duurder uit bent dan je in eerste instantie verwacht. Er komen namelijk nog extra kosten boven op je maandelijkse pakketkosten. Daarnaast loop je het risico dat je al je apparaten niet kunt gebruiken wanneer er een storing is doordat alles bij dezelfde provider af is gesloten.

Goed om te weten

Deze extra’s zijn natuurlijk heel erg fijn om te hebben. Daarom worden ze ook vaak aangeboden als acties of als cadeautje wanneer je een alles in 1 pakket aanschaft van Ziggo. Het kan ook zijn dat je bij het afsluiten van een pakket korting krijgt op bepaalde extra’s of deze er dus bij krijgt. Schaf dus niet zomaar extra’s aan, maar kijk goed naar wat je mogelijkheden zijn. Wie weet kun jij namelijk wel die leuke extra’s die je graag wilt hebben gratis of met een korting scoren. Vraag hier desnoods naar bij een medewerker wanneer je het niet zeker weet.

Daarnaast kunnen al deze extra’s bij je alles in 1 pakket ook een valkuil zijn. Je gaat namelijk al uit van de vaste maandelijkse kosten die je kwijt bent aan je abonnement wanneer je deze uit gaat zoeken. Deze extra’s zijn allemaal erg aantrekkelijk en redelijk goedkoop waardoor je sneller geneigd bent om deze bij je bundel te stoppen. Voor je het weet heb je al een aantal extra’s toegevoegd aan je abonnement. Zo ben je uiteindelijk alsnog meer geld kwijt dan je in eerste instantie op rekent en wordt je pakket dus toch nog duurder dan gedacht.

Tips om geld te besparen

Een eenvoudige manier om geld te besparen wanneer je een nieuw alles in 1 pakket van Ziggo uit gaat zoeken, is om deze allemaal met elkaar te vergelijken. Wat moet er absoluut in zitten en waar kun je best zonder? Door alle pakketten op een rijtje te zetten weet je zeker dat je het juiste pakket koopt. Het is namelijk zonde om een duurder pakket te bestellen terwijl je hier geen optimaal gebruik van maakt. Je kunt gemakkelijk geld besparen door te kiezen voor een goedkopere optie.

Wil je een goedkoop abonnement, maar is door een aantal kenmerken van een duurder abonnement deze ook heel aantrekkelijk? Kijk dan eerst goed voordat je automatisch het duurder abonnement aanschaft. Misschien kun je deze namelijk er wel los bijkopen. Denk dan bijvoorbeeld aan extra zenders of een extra telefoonlijn. Dan ben je misschien wel goedkoper uit met een goedkoop abonnement plus extra’s dan wanneer je meteen een duurder abonnement aanschaft. Door deze prijzen met elkaar te vergelijken kun je dus een hoop kosten besparen.

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen …

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers …

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke …

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds …

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna …