Alles in 1 Delta

Er zijn veel verschillende aanbieders van internet, telefonie en televisie. Een aanbieder waar je voor kunt kiezen als je op zoek bent naar een alles in 1 abonnement is Delta. Delta is leverancier van deze diensten in de provincie Zeeland en stond vroeger bekend onder de naam ZeelandNet. Bij Delta heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende abonnementen voor internet, telefonie en televisie. Naast de verschillende prijzen die je betaalt voor de abonnementen, zit er een wezenlijk verschil in de snelheden voor de internetverbinding die er geleverd kan worden. We vertellen je daarom meer over de mogelijkheden, de abonnementen die er zijn, welke prijzen er gevraagd worden, wat de voor- en nadelen zijn van Delta, waar je op moet letten bij een aanvraag en geven je enkele handige tips om te besparen.

Prijsoverzicht

Als klant heb je de mogelijkheid om bij Delta zelf een abonnement samen te stellen. Het bedrijf kent verschillende abonnementen waarvan het basisabonnement het voordeligst is. Dit is een pakket met internet, telefonie en televisie waarbij je de laagst mogelijke internetsnelheid kunt ontvangen. Wil je een hogere internetsnelheid, meerdere zenderpakketten of extra diensten zoals onbeperkte telefonie afnemen, dan kan dat ook. Daarvoor betaal je dan extra kosten die boven op het basisabonnement komen. Standaard worden door Delta de volgende abonnementen geleverd.


Aanbieding 6 maandenPrijs per maandInternetsnelheidZenders
Delta Basis€ 31,50€ 55,50100 Mbps50
Delta 250 Mbps€ 38,-€ 62,-250 Mbps50
Delta 400 Mbps€ 42,-€ 66,-400 Mbps50
Delta 1000 Mbps€ 51,50€ 75,501000 Mbps50

De alles in 1 abonnementen zoals die hierboven genoemd worden zijn in principe de basisabonnementen van Delta, al dan niet met een hogere internetsnelheid. Naast de verschillende snelheden voor internet is het ook mogelijk om uitbreidingen te kiezen voor andere extra’s zoals meerdere televisiezenders, extra zenderpakketten voor bijvoorbeeld films en onbeperkte telefonie. Voor deze extra diensten worden maandelijks dan extra kosten in rekening gebracht. Het standaard abonnement voor televisie bevat 50 zenders. Deze kan worden uitgebreid met de mogelijkheid om interactief televisie te kijken op 90 of zelfs 120 zenders. Klanten die ook gebruik maken van mobiel bellen en internetten van Delta, kunnen maandelijks korting krijgen op hun alles in 1 abonnement.

Voor- en nadelen

De abonnementen voor alles in 1 die door Delta worden aangeboden hebben zowel voordelen als nadelen. Je wilt uiteraard de best mogelijke keuze maken bij het selecteren van een alles in 1 bundel voor bij jou thuis dus is het verstandig om duidelijk te hebben welke wensen je hebt. Aan de hand van die wensen kun je een keuze maken. Onderling zijn er verschillen te vinden in de abonnementen op het vlak van internetsnelheid, telefonie opties en zenders waardoor de prijzen betaald worden. Een voordeel kan bijvoorbeeld zijn dat je voor het Delta Basis abonnement een lage prijs betaald met als nadeel dat je ook een lagere internetsnelheid tot je beschikking hebt. De voordelen en nadelen van Delta als provider worden in de onderstaande tabel getoond.

Voordelen Delta alles in 1 pakketNadelen Delta alles in 1 pakket
Internet, telefonie en televisie gecombineerd in 1 pakket voor een vast bedrag per maand Goedkoper dan losse abonnementen Korting bij afname mobiele telefonieVoornamelijk beschikbaar in Zeeland Hoge snelheden zijn niet altijd leverbaar op elk adres

Goed om te weten

Heb je de keuze gemaakt en wil je voor een abonnement van Delta gaan, dan is het goed om van een aantal zaken op de hoogte te zijn. Delta is een exclusieve leverancier van internet, telefonie en televisie en is voornamelijk beschikbaar in Zeeland, met uitzondering van een aantal andere gebieden. Het is dus zeer belangrijk dat het ook mogelijk is om de diensten van Delta te kunnen ontvangen. Dat kun je eenvoudig controleren door aan de hand van jouw adres een controle uit te voeren. Met die gegevens kun je zien of het mogelijk is om Delta te ontvangen en welke abonnementen je zou kunnen afnemen bij de provider.

Let bij het kiezen van een abonnement niet alleen op de prijzen, maar ook op de diensten die geleverd worden. Bedenk bijvoorbeeld vooraf welke internetsnelheid je wilt kunnen gebruiken. Een abonnement met een internetsnelheid van 100 Mbps is bijvoorbeeld al een zeer snelle verbinding. Voor dagelijks gebruik zoals surfen, e-mailen en af en toe een filmpje online bekijken is dat meer dan voldoende. Maak je intensief gebruik van internet, dan is een hogere snelheid pas aantrekkelijk. Als je gebruik wilt maken van een installatieservice, dan is dat bij Delta ook mogelijk. Voor het laten langskomen van een monteur voor het installeren van het alles in 1 abonnement, kunnen kosten in rekening worden gebracht door de provider.

Tips om geld te besparen

Kies je voor Delta als provider, dan zijn er verschillende mogelijkheden om te besparen op de kosten die je gaat betalen voor een abonnement. Een voordeel van een alles in 1 pakket van Delta is dat je een vaste prijs per maand betaald voor internet, telefonie en televisie. Daarbij kunnen nog kosten komen voor extra diensten zoals bijvoorbeeld een hogere internetsnelheid of extra zenderpakketten. Schrijf eerst de wensen op die je hebt met betrekking tot een internetabonnement. Ga vervolgens aan de hand van die criteria kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

Kijk je graag televisie en maak je gebruik van verschillende zenderpakketten, bepaal dan welke extra zenders je zou willen afnemen bij jouw abonnement. De snelheid voor internet is ook belangrijk om te bekijken. Wil je het abonnement gebruiken voor dagelijks internet en maak je geen intensief gebruik van de verbinding om bijvoorbeeld te gamen of video’s te streamen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor een abonnement met een snelheid van 100 Mbps. Dat is de laagste snelheid die geleverd kan worden door Delta. Hierdoor bespaar je op de maandelijkse kosten voor het abonnement. Maak je veel gebruik van vaste telefonie. Bedenk dan of het aantrekkelijk is om onbeperkte telefonie af te nemen voor een vast bedrag per maand. Maak een vergelijking van de abonnementen aan de hand van deze en andere wensen die je hebt.

Ruime helft Nederlanders kan geen week zonder mobiel (internet)

Een route uitstippelen, de weersvoorspellingen …

Extra’s beste alles in 1 pakketten

Niet alleen bij energieleveranciers …

Wat houdt het alles in 1 abonnement van Apple in?

Apple biedt tegenwoordig ook aantrekkelijke …

Is een alles in 1 pakket voordelig voor thuiswerken?

Alles in 1 pakketten worden steeds …

De vele voordelen van een alles in 1 pakket

De meeste Nederlanders maken bijna …